Oslo Chorale Selskap: Nordisk vår

OM KONSERTEN:
Mange har gått og ventet seg syke på at våren – den skikkelige, blomstrende, fuglekvitrende, bekkeklukkende våren – endelig skal melde sin ankomst. Og ettersom den nå kommer så sent i år, vil vi selv sørge for å lokke den til oss med sang. Oslo Chorale Selskap presenterer derfor vårlige lokketoner signert komponister fra de fem nordiske landene.

Gjennom sang (og noen overraskelsesmomenter) vil vi samtidig forsøke å få svar på hvordan våren arter seg i henholdsvis Finland, Sverige, Danmark, Island og Norge; og – ikke minst – om det er noen markante forskjeller som har forplantet seg for å sette preg på innbyggernes sinn og lynne.

Kom, kom! – og ta med deg noen venner!

OM KORET:
Oslo Chorale Selskap er et uavhengig og frittstående kor under ledelse av dirigent Marius Skjølaas. Koret består av 25 sangere i alderen 20-45 år. Vi synger først og fremst klassisk kirkemusikk og er opptatt av å være stilsikre formidlere, uansett repertoar. Av større verker har vi de siste årene blant annet sunget Juleoratoriet og Johannespasjonen av J.S.Bach, Messias og Coronation Anthems av G.F.Händel, operaen Dido & Aeneas av Henry Purcell sammen med Det Norske Kammerorkester, og gjort en stor konsert med verker av Benjamin Britten i Oslo domkirke.

Legg til ekstern kalender…