PREleaseparty for KNUSTE RUTERs LP "Bruddstykker": ANTI SOCIAL REJECTS, KNUSTE RUTER, MODERN LOVE og BLOOD SUCKERS

[Bilde]

Hepp!

Knuste Ruter har laga ny LP!
“Bruddstykker” heter’n.
Men den er i pressa i tyskland når releasepartyet går ned.

Det har vært en lang og trofast pønkråkk tradisjon og ha releaseparty uten å faktisk ha skiva. Knuste Ruter følger opp om denne tradisjonen og syns det er på tide at det blir laga et ord for “releaseparty uten plate”. Taddaaah! PREleaseparty! Men skiva, den kan du seff høre på det store internjettet. Vi leggern ut snart. No worries.

Vi har fått med oss gode venner som spiller kickass punkrock!
Det blir den råaste kvelden på Barrikaden på lenge! no shit, no joke! Detta må du få med deg vøtt!

BLOOD SUCKERS
sparker igang showet med killer låter, tungt inspirert av sjølvaste
Poison Idea, sjukt groovy edge-breaks og dønn ærlige tekster spytta ut, rett i trynet på prektigheta. Detta bandet kommer du til å høre mye på framover. Lover! Medl. fra bla. Okkulto, Problems, DING, Urbanoia og Evolve.

MODERN LOVE
Gir assosiasjoner til The Zounds, Kjøtt og noen ganger litt Hives og. Det er tighte og catchy trommer, rullende melodiske bassganger, gitarspillinga har jeg ikke hørt makan på, tenk life…but how to live it? med clean gitar. Hæh!? ere mulig tenkeru! ja for faen! Erik Anarchy er en spastiker full av akrobatiske sprelletriks og høres både ut som Morten Harkett og Ian MacKay. Du klarer faen ikke la vær å nynne med heller, det er supercatchy refrenger, og Erik er en god ordsmed som har mye anarki på hjertet. LYTT til tekstene om du ikke er bissi med å crowdsurfe.

KNUSTE RUTER
jarra, rutene ruller videre, sjølvaste Hasse fra Stengte Dører er tilbake på scena etter 20 års oppladning! batteriene er fulle, Fra skinna til skalla, fortsatt like jævla forbanna!
Hva gjør du når døra er stengt? du får knuse den jævla ruta da.
Knuste Ruter lever i en 80-talls boble som vanskelig lar seg sprekke. Trenger ikke noen tidsmaskin til “gamle dager”. Det er her, det er nå.

ANTI SOCIAL REJECTS
Er en brokete gjeng med utskudd, akkurat som navnet sier.
De spiller pØnk æz føkk! Plutselig kommer du til deg sjøl, drivende svett, stiv i nakken og brista ribbein. Hva faen skjedde!?
Slapp av, det var adrenalina, nerva og bandet ANTI SOCIAL REJECTS som tok tak i deg og fillerista deg. Du har poga. Du har skriki “Æ har AAAAAngst!” du har skriki “Okkopeeeeereeee!!!!” Gratulerer med dagen, du har fått ASR-terapi. Gratulerer, du er et nytt og bedre menneske.

VEL MØTT PÅ BARRIKADEN 27. APRIL 2013.

Legg til ekstern kalender…