This Kind of Music + supp.: Lislegaard og Skretteberg

Betong har gleden av enda en gang å presentere musikerne Lislegaard og Skretteberg, både solo og sammen! På året som har gått siden sist har de utviklet sitt felles prosjekt, og presenterer dette under et eget navn: This Kind of Music.

This Kind of Music

baserer seg på møtet mellom Kristoffer Lislegaard, Espen skretteberg, samt ulike gjestemusikere og lyd-/multimediakunstnere. På denne måten er This Kind Of Music et band med en stadig skiftende besetning. De spiller improvisert elektronisk musikk der målet er å finne en god balanse mellom konstant skiftende musikk og å samtidig kunne ha et gjenkjennelig sound. This Kind Of Music er i så måte en kombinasjon av ren improvisasjon og felles estetiske verdier.

http://thiskindofmusic.tumblr.com/
http://www.facebook.com/thiskindofmusic1

This Kind Of Music 2 from Kristoffer Lislegaard on Vimeo.


Espen Skretteberg

spiller gitar, og bruker elektroniske effektpedaler for å prøve å presse grensene for hvordan en gitar kan høres ut, og hvilken rolle den kan ha i samspillet. Med bandene Alion og Emily, samt som soloartist og bandleder, hopper han mellom Indierock, fengende pop, og improviserte lydlandskaper og støy.
http://soundcloud.com/espen-skretteberg

Kristoffer Lislegaard

er en musiker, produsent, remixer og videokunster fra Oslo. Han spiller i duoen Sgrow som er ute med sin debut-ep mars 2013. Som soloartist holder han på med improvisert musikk bestående av ambiente klanger, ferske feltopptak og shoegazeinspirert barytongitarspill igjennom en flightcase full av elektronik.
http://kristofferlislegaard.com/

Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund på
https://studentersamfundet.no/bli-medlem/

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…