Deathjazz: Karokh (N) + Nohaybandatrio (ITA)

Første konsert ut for årets Deathjazz er et sammarbeid med Match&Fuse, et europeisk sammarbeidsprosjekt hvor nyskapende band og musikere fra forskjellige land går sammen om doble turnéer for å spre den deilige nye musikken til verden. Bandene vi har gleden av å møte denne søndags kvelden er norske Karokh og italienske Nohaybandatrio.

KAROKH er et nyskapende sjumanns-orkester basert i Oslo, med medlemmer som gjør seg sterkt bemerket i flere andre besteninger om dagen. De befinner seg i et musikalskt landskap hvor original instrumentering står i fokus, og er influert av så ulike ting som amerikansk surfrock, elektrisk dronemusikk og akustiske folkeviser. Bandet sniker seg unna alle sjangerbåser med låter som er sjeldent dynamiske og varierte. KAROKH spiller musikk du aldri har hørt før som du ikke visste at du likte.

Jan Hovland – Keys
Ina Sagstuen – Vokal
Thomas Litleskare – Trompet
Jonas Cambien – Keys
Christain Winther – Gitar
Magnus Nergaard – Bass
Jan Martin Gismervik – Trommer

Mer info: karokh.com

NoHayBandaTrio har holdt det gående på den itaienske undergrunnsscenen siden 2004, og består av Fabio Recchia, Marcello Alulli og Emanuele Tomasi, som alle tre på sine seregne måter har jobbet med å blande akustiske elementer med elektronikk på forskjellige nivå, og har jobbet med navn som Brutopop, Fabrizio Bosso, Zu og Joe Lally (Fugazi). Musikken blander elementer fra såvel postrock og matterock som friimpro og progressiv jazz, men alikevel uten at de helt legger bort de melodiske og harmoniske elementene.

Fabiro Recchia – Bass og Gitar (ja, samtidig!)
Marcello Allulli – Sax/elektronikk
Emanuele Tomasi – Trommer/Perc

Mer Info: www.megasoundrecords.com/en…
og Videoer: www.youtube.com/user/Nohayb…

Konserten starter kl 20.00 og koster 100,- (50,- for medlemmer av konsertforeninga, medlemskap 300,- inkl. første konsert).

Sjekk ut resten av Match&Fuse-sammarbeidet her: www.matchandfuse.com

Legg til ekstern kalender…