Palace of Pleasure åpner sommersesongen på Café Månefisken

POP er igjen en kvartett og feirer med å spille opp til dans fredag 3. mai på Café Månefisken.
Gratis inngang for alle!

Det grilles ute fra kl. 18.00, hvis gudene vil og dørene åpner på vidt gap kl. 20.00
[Bilde]
Palace of Pleasure klør etter å spille live igjen, og utvider besetningen til kvartett. Det har nemlig lyktes bandet å lokke med seg et eks-medlem til ny innsats i orkesteret. Hr. X skulle bare ut for å kjøpe snus for en del år siden, og forsvant sporløst. Det er fremdeles uklart hvor han ble av, men både Scientologikirken og Fremmedlegionen kan ha vært involvert. Vinteren har gått med til musikalsk rustbehandling av Hr. X, og dette har vært vellykket så langt, et par-tre nye låter hopper elegant inn i settet på Månefisken. Det vil bli dub, elektronikk og elleville ekkomaskiner i vårkvelden.

Hr. X stiller som krav for sitt comeback å holde en multimediespekket Powerpoint-presentasjon mellom låt nummer 1 og 2, som skal redegjøre for fraværet. Vi håper å få stoppet dette.

Er du fullstendig histore- og kunnskapsløs i POP-historiens krinkelkroker kan det nevnes at Palace of Pleasure har gitt ut seks langspillplater, diverse EP-er og singler, skrevet hørespill for NRK, medvirket i teaterstykker, rasket med seg noen priser, akkompagnert flyakrobatikk, og turnert innland og utland.

Les mer om Palace of Pleasure her.

Legg til ekstern kalender…