Avlyst
*UTSATT* MARI KVIEN BRUNVOLL/EVA PFITZENMAIER/JOHANNE BIRKELAND: FROM HERE TO THERE - et stykke for tre stemmer og en nedlagt frysehall ___________________________________________________________ SIGBJØRN APELAND/STEPHAN MEIDELL: akustisk improviasjon for harmonium og gitar

Vokalistene Mari Kvien Brunvoll, Eva Pfitzenmaier og Johanne Birkeland har komponert et stykke for tre stemmer som tar utgangspunkt i den enorme, kjølige akustikken i den største frysehallen i Bontelabo-bygget. Med en eksperimenterende og leken tilnærming, åpne formblokker og en dæsj improvisasjon, innvier de bygget ved å utfordre klangen, publikummerne og stemmebåndene.

Første konsertkvelden på Bontelabo avrundes av Sigbjørn Apeland (harmonium) og Stephan Meidell (ak. gitar) med en akustisk improvisasjon.

Sigbjørn Apeland er musiker (orgel, harmonium) og vitenskapsmann, kjent for sitt virke i grenseland mellom folkemusikk, kirkemusikk og improvisatorisk musikk. Han er med i bandet 1982 bl.a. og har gitt ut solo albumet “Glossolalia” på Hubro i 2010.

Stephan Meidell er gitarist/bassist bosatt i Bergen. Han bruker sin bakgrunn fra jazz og improvisasjonsmusikk innenfor rock, pop, støy og lydkunst i bandene Cakewalk, Krachmacher, The Sweetes Thrill, og Vanilla Riot bl.a.

BONTELABO, torsdag 9.mai, kl 20.30

Inngang 50kr (bare kontant); dørene åpner kl 20.30, konsertstart kl 21.00 (dørene stenges!);
det er kaldt i bygget, kle deg godt!
Støttet av Bergen Kommune og Bergen Kjøtt.

Legg til ekstern kalender…