Frædag: André Bratten Live Releasefest “ Be a Man you Ant” (Full Pupp), g-Ha & Olanskii, Celius & Alexander J. Jan Sverrre

Frædag: André Bratten Live Releasefest “ Be a Man you Ant” (Full Pupp), g-Ha & Olanskii, Celius & Alexander J. Jan Sverrre

Det har skjedd mye siden den fantastiske debutkonserten på Jaeger med André Bratten!

På mindre enn tre måneder har utenlandske nettsteder som Pitchfork, Spin, Resident Advisor og Xlr8r gitt vår gode venn mye bra omtale for albumet “Be a Man You Ant”, som kommer på Prins Thomas’ Full Pupp-label. Radiolegenden fra DFA Tim Sweeney har spilt en låt på Beats in Space. På albumet har han laget de fleste lyderne på sin gigantiske modularsynth. I media blir han kaldt protegeen til Lindstrøm, Prins Thomas og Todd Terje, som han også er studionabo til, men vi som har hørt han vet at hans sound er noe helt annet og unikt.

I vinter gjorde han en gig på Jaeger som var helt amazing! Nå feirer vi at dobbel- vinylen er her med en releasekonsert og fest!

Kveldens hosts er den norske DJ-duoen g-Ha & Olanskii. De er kjent som residents på Sunkissed, Footfood, og Jaeger, men har også spilt på storeklubber som Fabric, Panorama Bar, Robert Johnson m.fl. Videre har de gitt ut flere mix-CDs, som har satt norsk house og disco på kartet verden over, og ikke minst vært to av de viktigste personlighetene i å skape et klubb-Oslo som aldri har vært bedre!

Celius og Alexander J kjent fra Sunday Roast er med og varmer opp.

Jan Sverre spiller funk, soul, på fredagspilsen!

soundcloud.com/andre-bratten
pitchfork.com/reviews/track…
www.xlr8r.com/news/2013/04/…
www.residentadvisor.net/new…
www.spin.com/articles/andre…

Legg til ekstern kalender…