Uorg #01 - faglig forum for frilansmusikere, kunstnere og komponister

[Bilde]

Uorg er et nyoppstarta nettverk og faglig forum for frilansmusikere, kunstnere og komponister som ble starta våren 2013 av Guttorm Andreasen, Agnes Hvizdalek og Alexander Rishaug. Målet er å samle det eksperimentelle, frie og uorganiserte miljøet, å dele kunnskap og erfaringer.

I første rekke ønsker vi å møtes en gang i halvåret, men vi har også en facebook-side som er åpen for å poste og diskutere aktuelle saker.

Adressen er Brugata 3A, inn brun port ved siden av Teddy Softbar, så første dør inn til venstre, opp trapp i annen etasje, deretter inn brun dør til venstre.

Uorg #01 tar for seg disse sakene:

1. Hva skal til for å skrive en god søknad? Tre personer tar for seg det de mener skal til for å skrive en god søknad. Egner seg for de som ønsker å lære seg å skrive en god søknad eller de som tror de skriver gode søknader, men aldri får støtte. Med Per Platou, Agnes Hvizdalek og Alexander Rishaug.

2. Hvilke ulike formater og muligheter for distribusjon av musikk finnes det i dag. Fra egne kassettutgivelser, trykking av vinyl til digitale plattformer. Med Petter Flaten Eilertsen og Guttorm Andreasen.

3. Guttorm Andreasen i samtale med Jenny Hval.

4. Åpen diskusjon. Hva er Uorg og hva vil vi at Uorg skal være?

Legg til ekstern kalender…