Yogahøsten 2013 med Ida og Ida: Soft heart, Sharp mind and Vibrant body

Hjertelig velkommen til en ny yogahøst med Ida og Ida i flotte og nye lokaler!

Vi er tilbake fra yogafordypning i Bali med Anusara-lærer Tara Judelle, og gleder oss veldig til å dele vår inspirasjon med dere!

I timene våre vil du oppleve en effektiv og samtidig sikker yogaform, og ved å bruke filosofi, fortellinger og egne erfaringer ønsker vi å gjøre yoga som er leken og gøy. Med fokus og oppmerksomhet vil du få roen til å finne tilbake til kroppen din gjennom bevegelse og pust, og dermed rom for å være tilstede i livet ditt. Vi vektlegger å gjøre yoga som er trygg og kjennes godt ut for kroppen, å trene både styrke og fleksibilitet, samt kunsten å balansere mellom å utfordre og å finne mestring. I tillegg til fysiske stillinger praktiserer vi sittende meditasjon (mindfulness).

Yoga med flyt: torsdager 18.00-19.30
En dynamisk time som passer for deg med kjennskap til de vanligste yogaøvelsene og er vant med koordinasjonen av pust og bevegelse. I denne timen inspireres vi av Anusara Yogaens filosofi og tilnærming til yoga, som er en leken og energisk yogaform med fokus på biomekanikk. Gjør deg klar for en fysisk og gledesfylt time!

Myk yoga: torsdager 20.00-21.30
En mild time som passer for alle uavhengig nivå. Føler du deg litt stiv og støl, eller stresset? Da passer denne timen ekstra godt for deg. I myk yoga vil vi praktisere lette og myke øvelser som bidrar til å løse opp spenninger og øke blodsirkulasjon. Vi holder stillingene lenge, noe som vil tøye musklene og gi en dyp strekk i bindevevet. Ved å bruke pusten, ulike pusteøvelser og sittende meditasjon vil vi kjenne ro og redusere stress.

Når: oppstart 29.08.2013
Hvor: Zen House, Sporveisgata 29
Pris: 2100 kr for 15 ganger (1900 studenter/arbeidsledige)
EARLY-BIRD PRIS: 1850 kr hvis påmelding og betaling før 29.07.2013!

Bindende påmelding gjelder og vi har begrenset antall plasser (maks 15 på hvert kurs), så her gjelder førstekvinne/mann-prinsippet!
Kontonummeret er 1594 18 73445, merk med navn og kurs. Ønsker du faktura, send mail med fullt navn og adresse til [email protected]. Ta kontakt med oss hvis du har behov for å dele opp betalingen.

Lurer du på noe er det bare å ringe oss på 98 06 29 52 eller 95 91 96 75.

Fint hvis du tar med egen matte!

Vi ønsker dere en nydelig og gledesfylt sommer, og gleder oss masse til å se dere i nytt lokale fra august!

Namaste ♥

Legg til ekstern kalender…