CLMD

[Bilde]

CLMD, tidligere kjent som Carl Louis & Martin Danielle, er endelig klare for å gjøre en stor, velprodusert klubbkveld på linje med de de gjør i hjembyen New York. Den norske DJ-duoen som topper plakaten på teltscenen på Hove onsdag kveld regnes som de mest fremadstormende guttene innen housemusikk. Når de kommer hjem til jul skal også Oslo publikumet endelig få muligheten til å se de i sitt rette element.

- Vi har hatt en veldig god dialog med Sentrum Scene som har tillatt oss og snu lokalet deres på hodet og blant annet bruke scenen som en del av dansegulvet. Dette og andre små endringer gjør at konsertlokalet Sentrum Scene blir forvandlet til byens største nattklubb for “one night only”, sier Carl Louis i CLMD.

CLMD havnet på alles lepper da låten deres “The Message” ble plukket opp av Steve Angello og Axwell fra Swedish House Mafia. I 2012 toppet singelen «Black Eyes & Blue» med Ingrid Helene Håvik fra Highasakite på vokal spillelister på radiokanaler verden over, var A-listet på P3 i både Norge og Sverige og hyllet på houseikonet Pete Tongs verdenskjente radioprogram på BBC.

Nå er de aktuelle med “The Stockholm Syndrome” som er listet på blant annet BBC1, SirusXM og mange andre store utenlandske radiostasjoner i tillegg til norske P3. Denne låten blir lansert av Ultra rec. som regnes som det største elektroniske labelet i USA og som har fått frem stjerner som Calvin Harris, Chris Brown etc. Lanseringen vil bli etterfulgt av en omfattende USA-turne.

CLMD er et av de hotteste housenavnene om dagen, også ute i verden. Gutta som nå er basert i New York tar med seg klubbatmosfæren fra verdensmetropolen hjem. I desember skal hjemmepublikumet endelig få se hvorfor fansen verden over referere til CLMD som den “sanne skjulte skatten” av housemusikk.

Musikalsk befinner gutta seg innen housetradisjonen, men blander gjerne inn elementer av EDM og dubstep i produksjonene, noe som resulterer i moderne og freshe klubblåter. CLMD har også gjort en rekke remixer som låtene “Just The Way You Are” for Bruno Mars og “Fall in Love” for Estelle.

I slutten av januar spilte de for et utsolgt Roseland Ballroom i deres nye hjemby, New York City og Snarøygutta har spilt for hundretusener i byer som London, Miami, Berlin, Rio de Janeiro og Ibiza. Endelig tar de seg tid til å by hjemmepublikumet på en fullkommen klubbkveld.

Legg til ekstern kalender…