Trollkrem i Naustet

Ute på tuppen av Paulsenkaia i Bjørvika har det blitt klekket noen egg. Noen skummende, blinkende og fluoriserende troll har kreket seg ut og trenger noen å leke med.

Vi stolte foreldre ønsker deg velkommen til fest og har invitert med oss en hel haug gode venner som skal spille, synge og danse og lage deilig mat for alle våre gjester.
Nederst har vi lagt til et kart til Paulsenkaia som ligger ved siden av Operaen. Veien ut til Naustet kan muligens være strabasiøs, men klarer du å forsere måkebærsj og kampesteiner på stien ut, så kan vi love deg en kveld du sent vil glemme.

Trollkrem er et nyetablert, omreisende arrangement og fungerer som en visningsplattform for performance og live-kunst. Vi inviterer kunstnere til interaktive samarbeider på tvers, der skulptur, performance, lyd og bilde opptrer side om side i en kollektiv og åpen struktur.

På Trollfest kan du møte blant andre:

- Easter som bidrar med brutal, minimalistisk, melankolsk eufori!
easterjesus.com

- The Sun Sux er et splitter nytt Osloband med medlemmer helt fra San Diego og Notodden som spiller mektig, mørk og ultrafengende synth-pop. Det låter omtrent som om Jean Michel Jarre skulle spilt Birthday Party-låter.

- Chopgang som gir deg rytmisk, gyngende knær og stramme smilemuskler!
soundcloud.com/chopgang

- Lisa Stålspets kommer med store, kulerunde trollglugger og hjelper deg med å ta skikkelig fint, perverst, trollsk selfie!
www.lisastalspets.com

- Daniel og Ricardo lager SKIKKELIG mexikansk taco på bål!

- Ida Frøymyr Borgen gjør trollburlesk i fjæra!

- Kaja Cxzy Andersen holder workshop i toving av ull!
cxzy.tumblr.com

- Thomas Storkjørren aka Thomas Takes No Shit debuterer som Trollkrems faste taffelmusiker og synger sjøsyk pop som du kommer til å grine av!

- Bendik Giske som fløytespillende sexytroll!
bendikgiske.no

- Vebjørn Guttormsgaard Møllberg har urpremiere “Caerimonia”, video produsert spesielt for Trollkrem med soundtrack av Jørn Tore Egseth!

- …og Jennie Hagevik Bringaker er høygravid projiseringsflate!

- Haik styler utvalgte troll!
www.haikwithus.com

- Tor Erik Bøe har lagd noe stort og litt skummelt i hønsenetting!

Hilsen Trollkrem/Tor Erik og Jennie

maps.google.no/maps?hl=en

Legg til ekstern kalender…