Kids in Jazz på Barnekunstmuseet

Kids in Jazz er en internasjonal minifestival for de yngste jazztalentene. Festivalen ble for første gang arrangert i 2012, gjennom et samarbeid mellom Improbasen, Nasjonal Jazzscene, Ski kommune, Oslo Jazzfestival, og Barnas Jazzhus.
Noe av festivalens hovedintensjon er å skape en bevissthet rundt barn og jazz, og sette fokus på grunnopplæringens betydning for kjønnsbalanse og rekruttering generelt. Ikke minst er festivalen starten på et utstrakt samarbeid mellom institusjoner og enkeltpersoner fra ulike deler av kloden, som har en felles lidenskap for jazz.
I år får Kids in Jazz besøk av barn fra både Japan, Ukraina, Østerrike og Norge, og de skal spille på flere scener i hele Oslo mellom 10. og 14. august.
Kids in Jazz har blitt en mangfoldig festival og en viktig internasjonal aktør, som finner fram til de ypperste unge jazztalentene. Ved å føre disse miljøene sammen, har festivalen skapt et nettverk, der barn med samme lidenskap forflytter seg over store avstander for å utvikle morgendagens jazz, og etablere vennskap som varer livet ut.

Søndag 11. august tar de turen innom Barnekunstmuseet kl 13.00

Legg til ekstern kalender…