Lørdagsrådet i Storsalen på Chateau Neuf

STEINAR SAGEN, MIA HUNDVIN OG CHRISTIAN BORCH TIL STORSALEN!
[Bilde]Vi gjentar fjorårets suksess med å avholde P3-programmet «Lørdagsrådet» i Storsalen. P3-programleder Siri Kristiansen vil sammen rådgiverne Steinar Sagen, Mia Hundvin ogChristian Borch løse store og små problemer foran publikum.

Vi tar imot problemer rådet kan løse fra scenen. Send inn problemet ditt til [email protected]. Skriv «Show» i emnefeltet. Gjør du det, kan du også vinne billetter til deg og en venn!

Vi har samlet tre av våre mest populære rådgivere.

Steinar Sagen. Streng, men også følsom. Morsom, men også løsningsorientert. Programleder for NRK P3 sitt gigantisk populærere program Radioresepsjonen. Har vært med i Lørdagsrådet flere ganger, og er en dreven rådgiver.

Mia Hundvin. Eks-håndballspiller og tv-fjes. Har på kort tid blitt ev svært populær rådgiver. Det som er bra med Mia sin rådgiving er at du aldri vet hva hun vil si. Er hun på ditt lag? Eller kommer du til å få kjeft?

Christian Borch. Programleder for Urix og nyhetsanker. Orakelet vårt, som er like velartikulert som han er vis. Christian Borch er en legende og vi er stolte og glade for at han hjelper oss dødelige med problemene våre av og til.

Sammen med Siri Kristiansen (programleder) vil de ærlig og hemningsløst gi deg løsningen på dine og andres personlige problemer.

Når: tirsdag 20. august kl. 19.00
Hvor: Storsalen, Chateau Neuf
CC: 150,-/100,- (medlem/ikke-medlem),

Legg til ekstern kalender…