Sykkeltog fra Youngstorget til Klimavalg2013s konsert foran Stortinget

Arkitekter for klima og Syklistenes landsforening inviterer til sykkelparade lørdag 24. august. Vi vil endre bybildet. Syklister og fotgjengere skal stå øverst i transportpyramiden i byen, kollektivtrafikken nest og privatbilen nederst.

Paraden er en del av Klimavalg 2013 nasjonale aksjonsdag: Hev stemmen! Paraden starter på Youngstorget klokken 15.00 og vi sykler sakte i flokk via flere søstermarkeringer som musikeraksjonen, CAN, forfatteraksjonen og ender på klimakonsert foran Stortinget 16.00.

Kom med din favoritt sykkel, en bysykkel, trehjulsykler, retrosykler, elektrisk sykkel, en hjemmemekka sykkel eller hva som helst ellers som kan rulle.

Dette er ikke en parade kun for de med gul sykkeltricot. Barn, eldre, markasyklister og tour de finans- syklister, alle er velkomne.

For de som vil gjøre litt ekstra så er ghettoblastere, pentøy, sykkeldress, en fargerik paraply, en gassballong, et isbjørn kostyme og alt annet som kan tenkes er hjertlig velkomment i paraden!

Ruten er fra Youngstorget via Kvadraturen, Rådhuset, Nasjonalteateret til Stortinget.
Har du ikke anledning til å sykle gjennom byen først er du kanskje likevel interessert i å få med deg Klimakonserten foran Stortinget, arrangert av Klimavalg 2013.

Er du arkitekt kan du også støtte oss ved å skrive under på vår underskriftkampanje på:
arkitekterforklima.com

For mer info, se ellers:

hevstemmen.no/hva-skjer-24-…
klimavalg2013.no
www.facebook.com/Klimavalg2013
www.syklistene.no

Legg til ekstern kalender…