Jazz på Hellviktangen: SNIK

Nesodden jazzklubb presenterer: SNIK

Kristoffer Kompen (trombone)
Kristoffer Alberts (saksofoner)
Ole Morten Vågan (bass)
Erik Nylander (trommer)

Denne kvartetten lover en gnistrende jazzkonsert på Hellviktangen fredag 20.september. Arrangementet er en del av Frisklivsdagene, og det er derfor gratis inngang for publikum.

Musikerne i SNIK har stått på den norske og internasjonale jazzscene i mange år, og høstet mange gode omtaler langs veien for konserter og plateutgivelser. SNIK spiller groovete låter med vekt på improvisasjoner og musikerenes tonespråk. Alle låter er orginalskrevet av bandet.

Kristoffer Kompen er prisbelønt og skamrost trombonist. Foruten SNIK, er han også aktiv med band som Staffan William-Olsson Sekstett, Jazzin Babies, Union Rhythm Kings, Anja Eline Skybakmoen og Kåre Nymark Band, foruten sin egen Kompen Quintet.

Kristoffer Alberts er kjent for glitrende saksofonspill i sitt hovedband SAKA, men også i en lang rekke øvrige konstellasjoner, som Stiberg/Alberts/Mathisen og Alberts/Gutvik/Solberg.

Ole Morten Vågan har som prisbelønt bassist og komponist gjort seg bemerket bl.a. med bandet Motif. Hans virksomhet har gjennom et tiår inkludert samarbeid med noen av de mest toneangivende musikerne og komponistene i Norge og utlandet, bl.a. Bugge Wesseltoft, Joshua Redman, John Scofield, Terje Rypdal, Nils Petter Molvær, Dhaffer Youssef, Ola Kvernberg og Jon Christensen m.fl.

Erik Nylander er blant Norges mest aktive svensker, og er involvert i nær sagt det meste som rører seg på den norske jazzscenen. Bl.a. Ola Kvernberg Trio, Kobert, Kirsti Huke Quartet, Tore Brunborg Trio, Liarbird, Omenås Klangkammer, Bjørn Alterhaug Quintet, Peloton, Juxtaposed, Magic Pocket, Monoswezi, og sitt eget Erik Nylanders Orkester.

Legg til ekstern kalender…