Gourmandlaget #23 : Høstslipp.

Med høsten kommer alt godt, inklusive Gourmandlaget. Menyen er ikke helt spikret ennå, men vi lar oss inspirere av høsten. Stikkord: lam, oksehale, sopp, epler.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, for anledningen bestående av @12f og @kåre.

Link til de to siste lagene: Restefest og Gourmandlaget lever videre

Sted: @kåre, se innlegg i tråden.
Tid: start 18.30, sistemann ut døra 23.30.
Pris for mat: 200,- Ingen vinpakke denne gangen.
Vi legger i første runde ut 15 plasser.

FOR Å MELDE DEG PÅ:
1. Skriv hvilke plasser du tar og antall personer. Første person melder på slik: Plass nr 1. mat: 1 . Andre person kan for eksempel melde på slik: Plass nr 2 og 3. mat: 2

2. Sett inn pengene på konto 97103.71.7993, Kåre Holter Solhjell, senest en uke før arrangementet. Betaling er lik bekreftet plass.

Skriv nicket ditt på betalingen, så er det lettere for oss å holde styr på hvem som har betalt.

Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask.
PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).
PPPS. Sist ble det så mye rot med folk som meldte seg på og av og så videre, og det orker vi ikke å holde styr på. Har du meldt deg på, og ikke kommer, så lar vi hundrelappene din gå inn i den ideelle driften av gourmandlaget. Men det er jo hyggelig om noen andre kan ta plassen din
PPPPS. Vi har en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok.

Legg til ekstern kalender…