Fernandez 4

[Bilde]

Fernandez 4 består av fire svært erfarne musikere fra Argentina. De har spilt med artister som Shakira, Ricky Martin, Miguel Bose, Chick Corea, Paquito D´Rivera, Danilo Perez og Arturo O´Farrill. 13. oktober står de på scenen her i Drammen, på deres første internasjonale turnè!

De fire musikerne arbeider utelukkende med originale komposisjoner som er basert på et “enkelt” sangformat og omfatter en rekke ulike stiler. Du vil få servert kraftige grooves i forskjellige taktarter. Kombinert med melodiøse tekster genererer dette en frisk og uhemmet energi.

Cirilo Fernandez er musikalsk leder, og startet opprinnelig en trio med Mariano Sivori på dobbelbass og Daniel “Pipi” Piazzolla på trommer. Mens de utviklet seg musikalsk, ønsket bandet og utforske rock og poplåter, dermed ble Nicolas Sorin en del av gruppa som vokalist og synth-keybordist. Sammen får de kompleks musikk til å høres tilgjengelig ut slik at de kan nå et bredere publikum uten at det går på bekostning av det musikalske uttrykket.

Daniel “Pipi” Piazzolla er forøvrig barnebarn av den verdenskjente trekkspilleren (bandoneón), komponisten og Argentinas store sønn; Astor Piazzolla. Astor Piazzola var mannen bak tango nuevo på 50-tallet.”Nytangoen” hentet inspirasjon både fra jazz og europeisk tradisjon, og kanskje vil vi få servert noen eksperimentelle tangotakter denne søndagen på Union.

Legg til ekstern kalender…