TAMMIE TAMBOURINE @ INTERNASJONALEN

[Bilde]

Tammie Tambourine er bandet som tar publikum med storm!

Onsdag 4. desember gjør Tammie Tambourine en mega konsert på Internasjonalen. Dette er høsten eneste konsert. Det blir single OG musikkvideo release av låta “HEY”, samtidig spiller vi to splitter nye låter!
Dette kan du ikke gå glipp av!

“https://soundcloud.com/tammie-tambourine/hey”

Med fengende melodier og stikkord som energi, drivkraft, særpreg og tilstedeværelse har Tammie Tambourine høstet gode kritikker fra et bredt publikum. Etter oppstarten sommeren 2012 har oppdragene kommet på rekke og rad, noe som står i stil med bandets ambisjoner og arbeidslyst. Bandet har bygget bred sceneerfaring, ikke minst da de med sitt intense liveshow spilte på Hoveslaget for så å bli invitert til Hovefestivalen 2013.

”Med rå tilstedeværelse og attitude valset Tammie Tambourine over Hoveslaget-scenen i Fredrikstad. Frekt, selvsikkert og elegant slo bandets halvakustiske rock også ekstremt godt an blant publikum”
-Juryen på Hoveslaget

Med et forrykende sceneshow og svært særpreget vokal ble bandet i 2012, i tøff konkurranse med flere band, plukket ut til å spille på Månefestivalen av NRK urørt. I 2013 ble Tammie Tambourine invitert tilbake til hovedscenen på Månefestivalen, hvor festivalsjef Jimmy Olsen hadde følgende å si: ”Imponerte stort! Bandet har en lysende fremtid og leverer tøffe rockelåter med gode tekster, og gode tekster… det er viktig.”

22. mars 2013 ga de ut sin debut EP “Postpone”. Bandet har i sommer gjort innspilling i Norsk Lydstudio AS, og kom nettopp fra USA der de fikk mikset sin nye singel Hey.

Bandet består av Maria Haugerød (27) Vokal/akustisk gitar, Anette Aasgaard (25) El-gitar/kor, Johanne Bjørnstad (27) Bass/kor og Emil Andersén (27) trommer/perk.
Legg til ekstern kalender…