Midnight Burlesque presents: Comique le Tropique Exotique!

Midnight Burlesque er tilbake i februar! Det er duket for en spektakulær aften med burlesque comique, dans exotique, glitter, glamour og frekk frukt i alle farger. Den ferskeste frukten i fatet er Dedressed Darlings! Den sjarmerende duoen er vinnerne av forrige arrangements nykommer-konkurranse, og bringer til bordet sugar and s’ass… Midnight Burlesque serverer en krydret blanding av dans, teater, vovethet og sjarme. Tolv artister, to timers fyrverkeri!

Midnight Burlesque har tidligere brakt deg suksessforestillinger som «A night under the stars», «Golden Dragon» og «Black Moon Funfair», sistnevnte i mars 2013. Festen var mer enn et show, den var et burlesque opplevelses-senter, en kveld i den forvridde skjønnhetens ånd. “Fargerik striptease", "glitrende glamour” og “midnattsmagi” er stikkord fra pressen i ettertid. Nå er det tid for vinterens show, som har en mer tradisjonell form, men aldeles ikke et konvensjonelt innhold! Showet er regissert og koreografert av stjerneduoen The Fleshoticas (Mari Sletten og Lena Ask), Norges mest etterspurte burlesque-artister. Sammen med Miss Prrrrrr… (Caroline Andersen) er de også kjent som pionérene som bragte denne lettbente showformen til landet. I følge med et knippe stjerner på den norske burlesque-himmelen vil de fremføre et heidundrandes kanonslag av et show!

Burlesque er en gammel show- tradisjon; en type voksenunderholdning med røtter helt tilbake til midten av 1800- tallet, som hadde sin storhetstid på starten av 1900- tallet. Sjangeren inneholder tradisjonelt en blanding av komedie, glamor, pastisje og satire. Showene inneholdt alt fra slangetemmere til griseviser, samt lettkledde piker. Etter hvert ble dette det bærende elementet, og jentene utviklet striptease. Her er det trykk på tease, da det dreier seg mer om å erte og underholde enn å kåte opp. Midnight Burlesque ivaretar og viderefører en gammel kunst fra en naiv og stilig tid, legger sin stolthet i å ta i bruk gamle metoder og uttrykksformer, og leverer lekende lett og forfriskende frekk burlesque.


Cast:

Mari Sletten aka Devilina Midnight
Lena Ask aka Miss Intoxica
Marea Vigesaa aka Miss Knockout
Cindy Hansen aka Misty Feathers
Olav Andre Gravseth (danser ved Operaen) aka Flora F. Ellatio
Sirin Jålefin aka Cherie Jeux Le Fun
Maren Kristiane Strand Solli aka Porcelain Puff (Dedressed Darlings)
Nina Von Gegerfelt Nielsen aka Lolita Lola (Dedressed Darling)
Caroline Andersen aka Miss Prrrrr
Torkjell Leira aka Diego Vicente Ramon de la Vega Ramirez
Andreas Ljones (Frikar) aka Veslefrekk
Sua Rusten aka Tarzan the Tiger
Morten Narverud aka The Maniac (fra Pain Solution)
Tyrone Douglas aka Djinie DeLight


For nyheter følg med via hjemmesiden til Midnight Burlesque, og/eller Midnight Burlesque presents Comique le Tropique Exotique på Facebook!

Legg til ekstern kalender…