Barnas poesidag 2013

Søndag 13. oktober blir det poesisøndag på Caféteatret med performance, opplesninger, slampoesikonsert og rim og rytmer. Gratis!


PROGRAM:

14.00. Urpremiére på forestillingen 2 ulver med slampoeten Taro Vestøl Cooper, beat-boxeren Beatur og kontrabassisten Hans Wagner. Forestillingen er basert på et eventyr om en liten gutt som går seg vill i junglen og blir kontrontert med den gode og onde siden av seg selv. Passer for barn fra 4 år og oppover.

14.30. Linde Hagerup leser rim om alt mellom himmel og jord: Dikt om et monster, en grisete matpakke, en helt sprø dame, en tannbørste i en do og verdens minste mann. Om en klagende drage, en frustrert jomfru i nød, et spøkelse og verdens største gorilla – selvfølgelig! Fra 3 år.

15.00. Hva skjer i menneskets møte med støvsugeren? Performane-kunstneren Sigmund Skard leter etter det meningsfulle i det trivielle, og løfter det hverdagslige opp på et poetisk plan ved hjelp av humor. Her blir det mye lyd!

15.15. Vet du hvordan man tegner en hund? Anna Fiske fikk mange fans med sin prisbelønte tegneserie Rabbel hvor Palle Puddel er en av hovedpersonene. Nå lærer hun bort hvor mange måter man kan lage en puddel på. Palle kommer også og Anna leser eventyr om Palle Puddel og Nina Kanin så tilhørerne blir varme om hjertet. Fra 3 år.

16:00. Familieforestillingen Det er sant at jeg fant er en skattekiste av rim, dikt, regler, ellinger og tellinger fra gamle dager og frem til vår tid. Tinken Laurantzon og musikerne Mads Monstad og Lars Beckstrøm (de Lillos) fremfører tekster av Inger Hagerup, André Bjerke, Zinken Hopp og Arild Nyquist samt morsomme rampevers som fortsatt lever på folkemunne. Fra 2 år.

Hvor: Caféteatret
Adresse: Hollendergata 8, Oslo

Legg til ekstern kalender…