OMsorg

Alle er noens barn.

OMSORG starter på en skjermet enhet på et sykehjem og involverer både skuespillere fra teateret og en gruppe eldre aktører. Sceneteksten bygger på samtaler og intervjuer, i tillegg til utallige besøk på kommunale sykehjem.

Mens G&M i sin forrige suksess på Nationaltheatret, Foreldremøte, undersøkte hva det vil si å være småbarnsforeldre, har de denne gang tatt for seg hva det vil si å være barn av noen, og hvordan vi som voksne bærer med oss påvirkningen fra våre egne foreldre.

Det er en glede å igjen kunne ha en Goksøyr & Martens produksjon i repertoaret. I kjent stil kommer de med en dokumentarisk basert oppsetning, som tar opp aktuelle problemstillinger som angår oss og vår tid. De har tidligere gjestet Nationaltheatret med forestillingene, Biografi, (2002) Askepott (2004), Villanden (2006), Ønskekonsert (2008), Salong (2009) og Foreldremøte (2011).

NB: Vi gjør oppmerksom på at forestillingen OMsorg har en annerledes tribune enn det vi vanligvis har på teatret. Publikum sitter på en tribune som rager 4 meter over bakken og ser ned på scenen.

Med støtte fra Norsk Kulturråd

Legg til ekstern kalender…