Triple Troubadurs III: Peter Bruntnell (UK) Tommy Womack (US) Halden Electrick (NO)

Triple Troubadours er en en turnépakke som er på veien minst én gang I året. 3 singer/songwriters setts sammen I en turnébil og turnérer skandinavia sammen. Konsertene gjennomføres av artistene sammen, og ingen konsert er lik. Publikum får en unik opplevelse. Rootsy Live er stolte av å presentere Triple Troubadours 3 med den britiske låtsnekkeren og gentlemannen Peter Bruntnell, Nashvilles underfundige Tommy Womack og Norges følsomme og karsismatiske Halden Electric – Anders Svendsen.

Tommy Womack er en av Nashvilles fantastiske karakterer, både som artist og som menneske. Nashville´s best loved musical eccentric) Det er vanskelig å skille artisten fra personen Tommy Womack. Mange av oss kjenner best til han gjennom sitt langvarige samarbeid og vennskap med Will Kimbrough. Tommy Womack er forfatteren bak kultbiografien “Cheese Chronicles: The True Story of a Rock ‘n’ Roll Band You’ve Never Heard Of”, om Government Cheese, bandet som han spillte i som ung. Forbred dere på varme, humor og vakre låter.

“Womack mixes country, blues, and rock like a fast-fingered bartender on his new album,
‘Now What!’ ~ The New Yorker

“…This is rock ‘n’ roll, or Americana, or whatever you want to call it, that’s AS PURE AND HONEST
AS IT GETS.”~ American Songwriter

www.tommywomack.net

Peter Bruntnell, født I New Zeland, er nå høyaktuell med albumet “Retrospective” og den summerer en uvanlig jevn og bra produksjon, samt den berg- og dalbanelignende karrieren. Anmeldelsene er som vanlig positive, og vi I Rootsy skal gjøre hva vi kan for at flere i Skandinavia får oppdage denne britiske perlen av en artist.

“Bruntnell has a remarkable knack for turning out big, dreamy, melodic, memorable songs” – Mojo
“His songs are warm and beautifully radiant” – Uncut Magazine

www.youtube.com/watch?v=nZ_…

En etterlengtet album slippes nå i oktober! Som et vemodg svar på Lamchop eller Willard Grand Conspiracy lager Halden Electric musikk som er bedøvende vakker. Sangeren og gitaristen Anders Svendsens låter er omsorgsfullt laget og elegant arrangert og produsert av mulitalentet Freddy Holm. Som navnet tilsier kommer Halden Electric fra Halden.

www.haldenelctric.com

CC: 100,-

Legg til ekstern kalender…