Improvisasjonskor

For deg som ikke har mye erfaring med stemmeimprovisasjon.
Frigjørende og utviklende for stemme og kreativitet, og veldig morsomt!
Du trenger ikke notekunnskaper eller «sangstemme».

Vi kommer til å leke oss med stemme -og bevegelsesimprovisasjon, lydkollasjer, å sette bevegelse til lyd, og grafisk notasjon. Inspirert av bl.annet Phil Minton og Guy Reibel. Elementer fra blant annet jazz, samtidsmusikk, folkemusikk, jungelopera og teatersport. Det vil bli lagt hovedvekt på utforsking av stemmen.

Dato: 21/10, 28/10, 4/11 og 11/11 på Vålerenga Bydelshus.
Kl: 1830-20.
Pris: 500,-
Drop-in: 150,-

4/11 kommer Taijiquan-instruktør Martina Kaufmann for å lede oppvarming. Du kan lese mer om henne og Taijiquan her: www.artinmotion.no

Om kursholder Ann-Helen: Sanger/sanglærer utdannet blant annet ved Institutt for Musikk på UIO og NMH. Har holdt flere lignende kurs før, blant annet på CL Jazz summer course (London/Wales).

Ta gjerne kontakt for mer info :-)
Tlf 94406283

Påmelding: annschjo@gmail.com*

Noen uttalelser fra forrige workshop:

«Spennende å bare flyte inn i gruppa, lage lyder på sparket/improvisere. Løser opp psykiske/fysiske spenninger, og det ble bra musikk også! Tusen takk for at jeg fikk bli med»

«Veldig morsomt. Og noe fint ved opplevelsen jeg ikke helt har ord til å beskrive nå»

«Hjalp til med å finne frem til gjemte lyder»

«Dette var veldig gøy, og øvelsene virket gjennomtenkt. Ann-Helen lagde dette trygt»

«Jeg synes det var en veldig positiv innfallsvinkel til improvisasjon slik at man kan komme i kontakt med en flow og gi slipp på prestasjonsangst og «flinkistankegang». Det tillater i alle fall meg å komme i en slags «open mode» slik at kreativiteten som tilstand kan komme meg til gode. Jeg føler jeg utvikler et bedre samspill med andre mennesker når alle forventninger kan slippe tak. I mine øyne oppsto det magi da vi var kommet i denne flowen fordi det virket som om alle var inneforstått med at alt press om å prestere var tatt vekk. Det er så flott at noen kan bruke tid på å eksperimentere i form av musikk og lek. det ga absolutt mersmak»

Legg til ekstern kalender…