Händels Messias

Gå ikke glipp av Georg Friedrich Händels storslagne korverk Messias med Oslo Chorale Selskap og Barokkanerne .

Solistene:

Ingeborg Dalheim (Norge), sopran. Dalheim har spesialisert seg i barokkmusikk og har studert med Barbara Schlivk ved Hochschule für Musik i Köln. Siden 2004 har hun vært medlem av koret til det franske barokkorkesteret Les Arts Florissants dirigert av William Christie. Hun synger også i Det norske solistkor.

Janna Vettergren (Sverige), mezzosopran. Vettergren ble uteksaminert fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm i 2009. Siden den gang har hun deltatt i flere operaoppsetninger, blant annet ved Den Norske Opera, Opera Narodwa i Warsawa og Fäviken Operakompani.

Erlend Tvinnereim (Norge), tenor. Tvinnereim har studert ved Griegakademiet i Bergen og Institutt for musikk i Trondheim, NTNU. Siden 2006 har han vært bosatt i Zürich i Sveits, der han har fullført sine sangstudier ved Musikkhøgskolen i Zürich. De siste årene har Tvinnereim vært med i en rekke oppsetninger i Sveits, Tyskland og Norge.

Jakob Zethner (Danmark), bass. Zethner er utdannet som sanger og pianist i Danmark, Norge, Ungarn (Frans Liszt Akademiet) og England (National Opera Studio). Zethner debuterte som operasolist i 1996, i rollen som Collatinus i Brittens Rape of Lucretia på Aldeburgh Festival i England. Siden da har han hatt en rekke oppdrag ved blant annet Royal Opera Convent Garden, Den Jyske Opera, Kieloperaen og på operaene i Cagliari, Bolzano, Modena og Piacenza. Han har også sunget ved Bergen Nasjonale Opera og Eutiner Festspiele.

Barokkanerne ledes av den britiske barokkfiolinisten Catherine Martin som er konsertmester i Gabrieli Consort.

Legg til ekstern kalender…