Bernadette Zeilinger + Rekdal/Tjøgersen duo

[Bilde]
DEEP WOODS impro-aften – dobbelkonsert:
Blokkfløyte? – dette er et annet lydunivers!
BERNADETTE ZEILINGER
kontrabassblokkfløyte mm.
soundcloud.com/bernadetteze…
Bernadette Zeilinger fra Østerrike skaper med sine improvisasjoner på blokkfløyter et unikt klanglig landskap som hun har turnert med i mange land og har spilt og improvisert sammen med en rekke musikere. Hun tar også i bruk de aller største variantene i instrumentfamilien – kontrabassblokkfløyte er sjelden å høre. Zeilinger er utdannet i musikk og utdanning fra universitetet i Wien og har videre studert improvisasjon i Basel med bl.a. Alfred Zimmerlin og Fred Frith. Hun har dannet flere egne grupper som LORBER, Einfach Drei, Sabs, Spectrophonie, Tiefklang m.fl. og de ulike grupperingerne er i konstant endring og utvikling.
Mer info
REKDAL/TJØGERSEN duo
Hanne Rekdal fagott/fløyte
Kristine Tjøgersen bassklarinett

Kristine Tjøgersen har spilt med de fleste orkestre og ensembler i Norge. Hun har mastergrad fra Norges Musikkhøgskole hvor hun har studert med Hans Christian Bræin. I sine studier spesialiserte hun seg på samtidsmusikk og nye teknikker for klarinett. Hun er medlem i Polygon, og har samarbeidet med mange norske og utenlandske komponister. Hun har urfremført verker av bl.a. Therese Birkelund, Julian Skar, Ignas Krunglevicius og Sven Lyder Kahrs.

Hanne Rekdal: Fløytist og fagottist, utdannet ved Norges Musikkhøyskole og Musikk-konservatoriet i Trondheim. I tillegg til å være frilansmusiker innenfor klassisk musikk, har hun bemerket seg innenfor flere sjangere. Hun er med på å arrangere konsertserien Fritt Fall, er en aktiv improovisasjonsmusiker, og med i band som Trondheim Jazzorkester og Kaada Orkester. Har tidligere spilt i bidrobon i flere sammenhenger – sist i duo med Gudrun Faleide Fristad.

Det ligger an til et nytt spennende trio-samarbeid som avrunding på kvelden!

OBS konserten starter presis kl 1800 – dørene er åpne fra kl 17.40 med kaffesnacks.

Konsert nr. 190 i serien bidrobon.no arrangert av drivhuset.org med støtte fra Norsk Kulturråd og Bydel Sagene

Legg til ekstern kalender…