Frædag: b0ka live + Sex Judas live | g-Ha + Olanskii | Mc Kaman | Ricky Late + Ollis + Celius

b0ka live + Frædag: Sex Judas live | g-Ha + Olanskii | Mc Kaman | Ricky Late + Ollis + Celius
NB! Tidlig konsertstart: kl. 22.00

b0ka (Live)
Fra Eid i Sogn og Fjordane, kommer b0ka, som leverer “Instant Tropicana” og gode vibber med sin dansbare, live klubbmusikk. De fem guttene i bandet trakterer trommemaskiner, synth og vocoder, samt blåsere, gitar og trestemt vokal. De sjonglerer sjangere, improviserer og lager liv og røre med liveshowet sitt, som i følge Gaffa; “virkelig imponerer”.

Guttene i b0ka har vert bestevenner siden barnehagen, laget musikk sammen siden ungdomskolen, og spilt i band sammen siden videregående. To av de er proffe jazzmusikere som også spiller fast sammen med Razika, Mugu Ensemble og Ytre Suløen. De resterende medlemmene har bakgrunn som DJ’er og produsenter.

b0ka har i tillegg til egne klubbkonserter rundt om kring i landet, spilt splittgigger med Annie, Lemaitre, Proviant Audio, Sandra Kolstad og Ost og Kjex, samt varmet opp for Mungolian Jet Set og Chad Valley. I 2013 vant b0ka den nasjonale låtkonkurransen 4Sound Demotape og bandet har hatt låter listet på NRK Sogn og Fjordane og Studentradioen i Bergen."
Konserten begynner kl 22.00

Sex Judas er det “hemmelige” soloprojektet til en av de største norske live actene innen house og techno. Han er også kanskje en av de mest spennende artistene som har poppet opp i Norge de siste årene. Sex Judas har 2 EPer bak seg på Tim Paris sitt Marketing records. Vi får kanske ikke si hvem det er, men duoen han er en del av har gitt ut musikk på et av de største deep house-labelene som finnes akkurat nå. Syrete vokal diskohouse med analoge basslinjer og futuristiske vokaler.

Kveldens hosts er den norske DJ-duoen g-Ha & Olanskii. De er kjent som residents på Sunkissed, Footfood, og Jaeger, men har også spilt på storeklubber som Fabric, Panorama Bar, Robert Johnson m.fl. Videre har de gitt ut flere mix-CDs, som har satt norsk house og disco på kartet verden over, og ikke minst vært to av de viktigste personlighetene i å skape et klubb-Oslo som aldri har vært bedre!

Oppe i stua lager Mc Kaman guilty pleasure-fest med alt fra gamle slagers til Billboard hits.

Celius, Ricky Late & Ollis varmer opp med deep house tidligere på kvelden!

mer info :

b0ka medlemmer:
Espen Bjørlo Mellem (Gitar, Vokal)
Bjørnar Sira (Datamaskin, Vokal)
Andreas Rotevatn (Trombone, Synth, Vokal)
Endre Øsleby (Bass, Perk)
Morten Smith Lien (Saksofon, Vocoder)

Soundcloud: soundcloud.com/b0ka/sets/bo…
Youtube: www.youtube.com/watch?v=TD9…
Faceebooken vår: www.facebook.com/b0karec

soundcloud.com/mkgmusic/01-…
soundcloud.com/tim-paris/ti…
soundcloud.com/tim-paris/se…

Med støtte fra Norsk Kulturråd

Legg til ekstern kalender…