Verdens Filosofidag 2013

En filosofisk praktiker er en universitetsutdannet filosof som har spesialisert seg på å ha samtaler med enkeltmennesker om ulike livsspørsmål. Dette er åpne og undersøkende samtaler om noe du som gjest er opptatt av. Eksempler på spørsmål kan være: Hva skal jeg bli? Bør jeg bytte jobb? Hvordan blir jeg et godt menneske? Hvem er jeg (…og hvem vil jeg være)? Hva er frihet? Hva gir glede? Hva er mening? Hva er et godt liv? Hvilken betydning har andre mennesker?

For å bestille en gratis samtale send sms eller ring til Ida Helene Henriksen på 980 62 952 eller Michael Noah Weiss på 949 71 626.

Mer om Verdens Filosofidag:
Den internasjonale filosofidagen ble avholdt første gang i november 2002 i regi av UNESCO (FNs organisasjon for utdannelse, vitenskap og kultur). Etter gode erfaringer ble det i 2005 bestemt at man skulle kalle arrangementet for “Verdens Filosofidag” (World Philosophy Day) og at denne skulle legges til den tredje torsdagen i november hvert år.

UNESCO håper at flere aktører i flere land fyller dagen med aktiviteter og diskusjoner om filosofiske spørsmål. Formålet er å hedre filosofisk refleksjon overalt i verden. Den bakenforliggende tanken er at filosofi, gjennom refleksjon, analyse og kritisk tenkning, kan bidra til fred, demokrati, menneskerettigheter, rettferdighet og like muligheter.

Legg til ekstern kalender…