Workshop i kroppsbevissthet + workshop i improdans, 7.-8. des 2013

Helgen 7. – 8. desember inviterer jeg til to workshops; en workshop i kroppsbevissthet fra 10.00 – 12.00, og en workshop i improdans fra 13.00 – 16.00. Begge er både på lørdag og søndag.

WORKSHOP i KROPPSBEVISSTHET, kl 10 – 12, lør + søn

Gjennom bevegelse, visualisering og berøring vil vi øke bevissthet og få tilgang til mer bevegelse i kroppen. Når vi blir bevisst våre vaner – hvordan spent muskulatur former oss, skaper smerter og ubalanse i kroppen – vil vi også kunne lære oss å aktivere “glemte” muskler, frigjøre spenninger og bevege oss mer fritt.

Gjennom workshopen vil du lære hvordan du kan få bedre kroppsholdning, balanse, friere pust og bedre sirkulasjon i kroppen. Vi gjør enkle øvelser og beveger oss alene og sammen med andre, gjennom både utforskning og lek.

Workshopen er basert på kunnskap og prinsipper fra dans, bevegelse og anatomi, samt inspirasjon fra ulike massasjeteknikker, Rosenmetoden og fra flere års erfaring av Kleinteknikk.

Workshopen er åpen for alle.

WORKSHOP i IMPRODANS, kl 13 – 16, lør + søn

Improdans har sitt utspring fra scenisk moderne dans, og har fokus på fysiske prinsipper, utforskende oppgaver, solo-, scene- og ensemblearbeid. Med fysiske prinsipper som bl.a gravitasjon, sentrifugaleffekt og fraskyv mobiliserer vi for å finne en alert kropp, og momentum og flyt i bevegelsene.

Gjennom solo- og samarbeid åpner vi sansene og vekker instinkter, tilstander og kvaliteter for å leke med ulike former for samspill. Med å jobbe kollektivt, ved å ta initiativ og støtte andres ideer, utfordrer vi det å danse sammen i et fysisk demokrati – der alle bidrar til et felles bevegelig bilde.

Workshopen er åpen for de som har noe erfaring med dans og bevegelse fra tidligere.

STED
Scenehuset på Majorstua, Bogstadveien 49, Oslo.

PRIS
Man kan delta på workshopene hver for seg, eller være med på begge. Pris for workshopen i kroppsbevissthet, kr 400.- Pris for workshop i improdans, kr 600,- Pris for hele helgen kr 800,-

PÅMELDING
For påmelding, send en epost med navn, adresse, telefonnr og hvilket kurs du vil gå til [email protected]

Påmeldingen er bindende

MER INFO www.improdans.com / www.facebook.com/improdans

Legg til ekstern kalender…