DISKOSTATIC ⦿ balErik b2b A:G ⦿ Rowenism

[Bilde]

balErik, A:G og Rowenism gjentar moroa fra Oktober, med nok en fest på SEEDS. Rowen varmer opp før balErik & A:G avslutter med et 3 timer back 2 back set.

Opptak fra forrige kvelden:

A:G
- Snurret skiver i alle størrelser siden tidlig 00-tall, i dag hovedsaklig i 10" og 12" størrelse og i vinylformat. – Har spilt på Jaeger, Fisk&Vilt, Sikamikanico, The Sense og Seeds m.fl. samt div allnighters i Oslo, såvel som Sisyphos i Berlin i senere tid.
- Gir ut musikk som en del av Uno Mas, for tiden aktuell med pianobangeren “Mann Med Hatt” på Inkfish records, og fortsatt uutgitte Star Wars Dance som DJ Friendly la sin elsk på i fjor. (lover at den kommer ut snart…!) Tidligere også gitt ut på Weplayminimal, LouLou rec og Fragrance.
- Glad i lange sett der man kan skli innom mye forskjellig house og techno, med en rød tråd og knitrete varm vinylsound.

- soundcloud.com/ag84

balErik:
- Har vært dj siden 2001, har spilt på klubber som Jæger, Blå Fugazi, Fisk & Vilt + samt kjørt faste klubbkvelder på sikamikanico og cube club. Til å ha spilt på klubber i Mexico, England, Usa, Polen, Russland, Kroatia +
- Gitt ut låter og remixer på Plastic City, Discoteca Music & B.E.B.R
- Liker å spille lange dj set der man kan spille alt fra Ambient til deep house, tech house og techno.

soundcloud.com/balerik

Rowenism:
- Rowen starta å dje for litt over 2 år siden, men har vært i klubbmiljøet siden han var 16 år.
- Han driver U&Me og Kikki Boat festene sammen med balErik

soundcloud.com/rowenism

Legg til ekstern kalender…