Hahaha Internasjonale Animasjonskortfilmfestival

Det er første gang Hahaha-produksjoner arrangerer denne festivalen og arrangementet holdes i Studio 18 sine lokaler på Kampen. Festivalprogrammet er fullstappet med filmer rettet mot et bredt publikum som barn, ungdom, voksne, studenter og profesjonelle i animasjonsfilm og underholdningsbransjen. Prisvinnende animatører fra Brasil og Chile vil holde gratis forelesninger for alle.

Arrangørene samarbeider med to anerkjente festivaler for animert kortfilm fra Brasil. MUMIA (Mumia Underground World Animation Film Festival) og DIV.A (Diversity Animation). Festivalarrangøren samarbeider med prisvinnende animasjonskunstner Tomas Welss fra Chile, og animasjonslinja på Høgskolen i Volda.

Filmene viser et mangfold i ulike teknikker og temaer i animasjonssjangeren, mens kortfilmene fra DIV.A handler om kjønn og seksuell orientering.

- Utviklingen av animasjonsfilm i alle dets aspekter presenterer flere spørsmål. Mange av filmene er visjonære, fantasifulle og berører problemstillinger som er relevante for dagens samfunn, sier Savio Leite, festivalprodusent for MUMIA.

Hahaha-produksjoner er et foretak som vil gjøre forskjellige underholdnings- og kulturtiltak fremover i samarbeid med ulike kunst og underholdningsarenaer. De ønsker å skape kulturell utveksling mellom ulike grupper med folk fra forskjellige land og miljøer.
Festivalansvarlig Nina Braathen har lang erfaring som scenekunstner, er utdannet danser og pedagog. Hun driver også STUDIO 18 på kampen som retter seg mot det profesjonelle scenekunstmiljøet.

For mer informasjon sjekk hjemmesiden: WWW.HAHAHA-KORTFILMFESTIVAL.COM

Facebook: www.facebook.com/events/548…

Trailer til en av våre filmer ”Pasta” av Tomas Welss: www.youtube.com/watch?v=DjI…

Festivalområdet: STUDIO 18, kampengata 18, 0654 Oslo. studio18oslo-com.webs.com

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…