KING MIDAS + KLUBB DOBBEL OPP

[Bilde]

Det er en stor ære og glede for Parkteatret å kunne presentere King Midas første konsert på 6 år! Etter 6 lange år uten ny musikk er King Midas nå endelig klare med «Rosso», et album som har blitt hyllet av et samlet norsk pressekorps for sin originalitet, dybde og umiskjennelige King Midas-signatur.

I enden av tunnelen kommer Ando Woltmann, Per Vigmostad, Hansi Fritzner, Tomas Pettersen og Earl McNorth ut med et utypisk comeback-album, tilsynelatende fullstendig uberørt av musikalske trender.
På mange måter er det mer et comedown-album enn et comeback. Der de to foregående platene fra rundt midten av forrige tiår var oppstemte og glamrock-inspirerte affærer, er «Rosso» et atskillig mørkere beist.

ANMELDELSER AV «ROSSO»:
Dagsavisen (6/6) «King Midas er lyden av snitt, fernet, kjærlighet, melankoli og søken etter identitet»
Gaffa (6/6) «En av årets beste plater»
Natt & Dag (5/6) «Rosso er en musikalsk klassereise som kjæler med følelseskammeret som en karakterfylt rødvin»
Dagbladet (5/6) «Hovedgrunnen til at det virkelig fungerer så godt som det gjør, er at det virker som om bandet selv gir fullstendig F i hva folk måtte mene og forvente og har gjort det som har føltes naturlig akkurat der og da»

Vi ser frem til en fantastisk aften med et av Oslo og Norges aller beste rockeband!
-
KLUBB DOBBEL OPP: Etter konserten byr Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) og Einar Idsøe Eidsvåg (Blå, Oslo World Music Festival) opp til dans med suggerende beats og svettedryppende god stemning. Klubbkonseptet heter Dobbel Opp, og fellesnevneren er god musikk som du kan danse til.

Legg til ekstern kalender…