NWF presenterer POWERSLAM XI


POWERSLAM avholdes for ellevte gang!
Hvem ville trodd at et knippe utøvere som møttes i Lillestrøm for 14 år siden skulle startet noe som ville vare så lenge og fortsatt være så spennende? Norsk wrestling har vært igjennom høye topper og dype daler. Fra tusenvis av tilskuere i Vikingskipet i Hamar eller Rådhusplassen i Oslo, til en håndfull håpefulle på et uannonsert show i Tønsberg. Hver eneste november har uansett en sak vært klar. POWERSLAM er showet der alt står på spill og stemningen er garantert!

POWERSLAM XI er STØRRE!
Denne gang forlenges showet med en halvtime uten å øke prisen. Det er rett og slett så enormt mye som skal avgjøres!

  • =NM-kamp – Ingen smutthull!=
    Garm Støylen må forsvare NM tittelen mot utfordreren Hannibal.
    Mesterfordeler og smutthull i regelverk er fjernet. Oddsen er 1:1!
  • =Nordic Women’s Championship=
    Finske Aurora Flame setter tittelen på spill mot den Nordiske Valkyrie fra Norge, Miss Mina!
  • =Bloody Streetfight=
    Ingenting er ulovlig når Argon og Knoke kaster reglene på bålet for å få avsluttet feiden mellom tidligere elev og læremester.
  • =Karriere mot Karriere=
    «Ikonet» på norsk wrestling, Erik Isaksen, møter den langt større Stig «Slegga» Mortensen i dette som vil ende NWF karrieren for taperen. Vil dette bli den siste kampen for mannen som grunnla Norges Wrestlingforbund?
  • =Maktkamp om NWF=
    Politisk maktkamp om skjebnen til Norges Wrestlingforbund! To lag går til kamp for å avgjøre hvem som blir «Forbundskansler» og vil styre skuta videre!

NWF live wrestling show
Både eldre og yngre kjenner wrestling fra TV-skjermene, men ingenting kan måle seg med så mye atletisk action noen få meter fra ringen mens du klamrer deg til stolkanten. Hvert eneste NWF live wrestlingshow er en unik opplevelse som ikke kan oppleves andre steder. Slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse som lar deg glemme hverdagens repetisjon til fordel for ren adrenalinfylt action. Enten du bruker showene som månedens høydepunkt sammen med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen, er et wrestlingshow en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner. Opplevelsen av spektakulær og adrenalinfylt action rett foran nesetippen din er rett og slett fantastisk!

NWF presenterer “POWERSLAM XI”
Kanonhallen på Løren i Oslo (Peter Møllersvei 2)
23. november kl. 18:30 (innslipp i salen kl. 18:00, lounge med servering fra 16:00)

*Billetter selges for kr 220,- i inngangen (inkl avgift) eller hos Billettservice *

Legg til ekstern kalender…