Global Oslo Music proudly presents behind the groove; on top of the world: DJ Brightness

More soul & funk from one of the funkiest DJ in town & slam poetry feat. Hannah Wozene Kvam!
[Bilde]

DJ Brighteyes, aka Fethawit Hakin, er fra Stavanger med røtter i Etiopia. Hun bor nå i Oslo hvor hun jobber som sosial- og kulturarbeider for Kirkens Bymisjon. I mer enn femten år har hun jobbet som sanger og låtskriver og utgitt et par singler både i
Norge og utlandet. De siste syv årene har hun vært aktiv som Dj i Oslos klubbverden samt på ulike kulturelle arrangementer, fra releasekonserter til festivaler som byr på en helt særegen soul og funk med røtter til Afrika og USA.

Hannah Wozene Kvam, kjent for mange fra gruppen Queendom, har gjennom en årrekke bemerket seg på landets scener som slampoet, artist og skuespiller. På Sound of Mu presenterer hun egen slampoesi som griper politiske og personlige temaer, tll rytmer
fra Etiopia.
[Bilde]

Global Oslo Music (GOM) er en konsertarrangør og artistutvikler. Siden oppstarten i 2008 har GOM etablert en musikkscene i Oslo som bygger oppunder og profilerer et bredt spekter av utøvere med bakgrunn fra hele verden, men som i hovedsak bor og arbeider i Oslo. Musikken spenner seg fra crossover, roots og world til elektronisk musikk. Samtidig har vi bidratt til å skape et miljø der utøvere og publikum kan møtes jevnlig rundt våre arrangementer.
Global Oslo Music har utviklet klubbkonseptene “Club Global” og Global Nights", samt er partner i “Koèju” i Oslo. Konsertsamarbeid har vært inngått med Operaen, Samspill International Music Network, Film fra Sør m. fl. I tilllegg produseres Artists in Residence-programmer der utøvere med lokal forankring møter artister utenfra for gjensidig kunstnerisk utveksling.
Gjennom et nyetablert karrieresenter – Global Oslo Music Career – tilbys seminarer, konsulentbistand og masterklasser rundt tematikk knyttet til profesjonell utøvervirksomhet og av kunstfaglig innhold.
Mere informasjon på www.globaloslomusic.com

Legg til ekstern kalender…