Andy Allo (US) + Support: Ine Hoem

[Bilde]

Skuespiller, musiker, instrumentalist, modell og låtskriver.. Den 24 år gamle Andy Allo fra Cameroon har tatt verden med storm og er kjent fra TV komedien ‘The Game’, talkshowet ‘Attack of the show’, samt musikalske opptredener på Jimmi Kimmel live og duett med rapperen Blu. Ryktet om Andys blendende talent fant veien til pop-ikonet Prince og siden 2011 har hun vært fast gitarist og sanger i The New Power Generation. Hun begynte å skrive sammen med Prince mens de var på turnè som resulterte i et samarbeid på tre av låtene på hennes siste album ‘Superconductor’.

Noen ganger, men ikke så ofte, vokser det frem artister som er udefinerbare – artister som virkelig har banet frem sin egen vei, med sin egen musikk, egen lyd, egen vibe og med sine egne ord, og som snakker til deg på et dypere nivå. Slike artister er ikke bundet av sjanger og de er innstilt på å skape et eget, originalt musikalsk uttrykk. Singer/songwriter/gitaristen Andy Allo er en slik artist, og det er med glede vi kan bekrefte at hun kommer til Parkteatret 4. desember.

Med sitt nyeste solo album Superconductor, har folk omtalt Andy Allo som en forfriskende sangfugl med en lys, funky soul, og hennes jevnaldrende musikk-kollegaer klarer ikke få hennes fraser ut av hodet. Som R&B-vokalisten Ledisi sier: ‘After eight bars of her first song, ’People Pleaser’, I realized that I had stopped breathing. Andy’s songwriting is so refreshing, and vocally, she does just enough gentle gliding through her melodies. Her lyrics say it all, and the musicianship on this project reminds me why I fell in love with music.’ Albumet Superconductor er virkelig ‘all that’, akkurat slik Ledisi beskriver det. Albumet er oppfølgeren til en ung kunstner, en kunstner om er klar for å bli og befeste seg i våre musikalske minner.

La deg varme opp av lys, varm, funk, Alter.Hip.Soul idet kulden (og mørket) virkelig setter inn.

INE HOEM: Etter mange år i forskjellige bandkonstellasjoner, nominasjon til Spellemannspris og flere tildelinger av musikkpriser i Norge og utlandet , er Ine Hoem klar for å debutere som soloartist. Med fengende melodier, og referanser i elektronisk musikk og postmoderne pop, peiler Ine Hoem ut en ny musikalsk retning.

’Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen.” – NRK P3

Legg til ekstern kalender…