BLADED + GASPARD + DJ DORKY

BLADED + GASPARD + DJ DORKY
[Bilde]

Aldersgrense 20 CC: 50kr Bladed ga nylig ut sitt andre album “Once We Were Wild”.

“Albumet er som om Nick Cave skiftet kjønn og skramlet sammen Birthday Party for å lage den perfekte pop/rock plata, og det er faktisk fullt mulig at denne er det. Utvilsomt noe av det mest spennende og mest kvalitetsorienterte Norge har å by på i det herrens år 2013. Dette er rett og slett vannvittig bra.” (Tore Stemland, musikkfranorge.blogspot.no)

“Bladed har tatt et steg ytterligere fram siden den spennende debuten. Utviklingen består i ennå sterkere låter og mer tilgjengelighet for øret. Lekenheten står i sentrum her, fra det ene sekundet med en hardtslående kvartett til det neste der samme gjeng blir eventyraktige og drømmende. Bladed beviser nok en gang med album nummer to at debuten ikke var en tilfeldighet.” (Frank Skoveng, groove.no)

GASPARD:
“Disse fem jentene er Elida Høeg på vokal, Eia Skjønsberg på gitar, Maria Storaas på trommer, Ella Honeyman-Novotny på bass og Siri Haugan Holden på fiolin. Med forskjellig besetning har Gaspard spilt sammen i mange år, og har i løpet av den tiden gjennomført en rekke hardtslående konserter, både i inn- og utland. De har gjennom flere år skaffet seg en identitet i Oslos undergrunnsmiljø og er godt anerkjent. Stemningen er alltid på topp når jentene entrer scenen med sin glade punkrock og originale besetning.”
soundcloud.com/gaspardmusic

DJ Dorky spiller opp til dans etter konserten med musikk fra queers + freaks + geeks. Be There And Be Queer!

Legg til ekstern kalender…