Kort på Ringen: Prisvinnere - Fredrikstad Animation Festival

Fredrikstad Animation Festival er nettopp fer­dig og vin­ner­fil­mene fra årets fest­ival vil bli vist i Oslo Kinos kort­filmpro­gram, Kort På Ringen. Programmet vil gå hver dag kl 17:30 hele desem­ber på Ringen kino. Torsdag 5.12 kl 17:00 møtes alle ani­mas­jon­sentusiater og kort­fil­mel­skere til et glass i kafeen på Ringen Kino.

(Bilde fra Det var ikke jeg, det var fiskemåsen)

Filmer som blir vist
Pöytä On Katettu / The Table is Set
Regi: Sini Pietiläinen, Anni Oja, Markus Tervola, Taru Riskilä, Nuppu Nykyri & Miira Tonteri

En intetan­ende tjener står over­for ufor­ut­sette utfordringer oppe og nede. Filmen vant pris for beste studentfilm.

__Det var ikke jeg, det var fiskmåsen / Blame it on the Seagull __()
Regi: Julie Engaas

Det var sommeren jeg begynte bli mer rastløs. Plutselig var jeg for rask, ute av kon­troll, rett og slett for mye. For mye av alt. Filmen vant pub­likum­s­prisen under årets ani­mas­jonsfest­ival i Fredrikstad.

__The Cowboy — In Color __
Regi: Trygve Nielsen

I en sort-hvit ver­den triller en cow­boy frem far­gerike baller ut av hat­ten sin, frem til en kråke stjeler hat­ten og far­ger ver­den grå. The Cowboy – In Color, ble kåret til beste barne­film av en jury bestående av lokal barne­jury i Fredrikstad.

Du vel­ger selv / It’s Up to You

Regi: Kajsa Næss

I barne­ha­gen er det ingen andre som har en pappa i feng­sel. Det er det som er prob­le­met. Du vel­ger selv er en animert dok­u­mentar om det å vokse opp med en far bak lås og slå. Filmen vant prisen for beste nordisk-baltisk kortfilm.

Viis varpaista / No Time for Toes
Regi: Kari Pieskä

Grand Prix-vinner under Fredrikstad Animation Festival. Et glimt av en fars liv. En kort­film om å spise, sove og pusse tenner.

Legg til ekstern kalender…