DARKROOM KARAOKE

[Bilde]

Catch a falling star
Det finnes noen aktiviteter som er så på kanten og så stigmatiserende at de fleste løper i andre retningen så fort sjansen byr seg. Hva skjer så hvis man tar tyren ved hornene og kombinerer faenskapet? Resultatet er Darkroom Karaoke!

Det er like såre enkelt som blåhvite varer på Samvirkelaget. Det du ser er hva du får. Spørsmålet er snarere: vil du bidra?

Darkroom, eller mørkerom som det heter her på berget, er en aktivitet de fleste forbinder med menn som har sex med menn. Et sted for avlastning, eller påfyll – alt ettersom. En arena som ikke diskriminerer. Et mørke hvor ingen ser deg, dømmer deg eller gjenkjenner deg. En uforpliktende fornøyelsespark, eller spøkelseshus om du vil. Det er opp til deg hvor frekt og kinky et besøk i et mørkerom blir.

Karaoketradisjonen er en liknende arena. Eliten rynker på nesen og ler hånlig. Men alle vet at det krever selvinnsikt, eller total mangel på sådan, når man står og synger «The Rose».
Like kreativ som mannfolkene som kryper rundt på knærne i et mørkerom på jakt etter noe å bryne halsmusklene på. Og dermed et kombinasjonen en vinner. På Darkroom Karaoke kan du utfolde deg musikalsk og faktisk «komme» i det du når den høye C!

Darkroom Karaoke fnyser av homsenes rigide regler og er derfor åpent for alle kjønnsidentiteter, seksuelle orienteringer og de av dere som bare er helt vanlige. Darkroom Karaoke er nemlig for dere også. Det er en mulighet til å utforske lystene du ikke visste du undertrykket. Tar du sjansen garanterer vi en terapeutisk opplevelse … kanskje.

Dørene åpner klokka 22. Mørkerommet og mikrofonene er klare for deg. Når hormonene roer seg utover kvelden kan du cruise rundt på dansegulvet og drikke deg sanseløs slik at du glemmer hva du sang og hvem du «sang» med. Og det er gratis!

Første Darkroom Karaoke går av stabelen søndag 1. desember, som også er Verdens Aidsdag, så følg vårt motto: Fuck Aids, Fuck Safe!

Søndag 1. desember, Ingensteds, Brenneriveien 9. Kl 22, aldersgrense 20 år.

Legg til ekstern kalender…