Oslo yogafestival 2014 Sit Sing Sat Sang med Radical Devotion lørdag 25 januar kl 19.00 "Sit Sing Sat Sang" er å synge mantra, bhajans eller kirtans i sammen og meditere.

Yogafestivalen fyller 10 år!

Oslo Yogafestival 2014 24.-26. januar. Årets tema er Yoga og mindfulness.

Sit Sing Sat Sang med Radical Devotion lørdag 25 januar kl 19.00

Kom med et åpent hjerte for å synge mantra og meditere. Enkle sanger som virker beroligende, klargjørende og oppløftende. Du trenger ikke å være god til å synge. Fokuset er hva som skjer med energiene når vi synger disse sangene.

“Sit Sing Sat Sang” er å synge mantra, bhajans eller kirtans i sammen og meditere. Dette er bhakti yoga – hengivenhetens yoga

Pris kr 200,- Forhåndspåmelding nødvendig.

Det gjøres her:
www.osloyoga.no/osloyogafes…

Velkommen

Radical Devotion
www.radicaldevotion.no

Oslo Yogafestival 2014 er den tiende yogafestivalen i Oslo. Vi ønsker deg velkommen til en ny festival med en helt ny struktur!

Hold av 24.-26. januar. Årets tema er Yoga og mindfulness.

Til årets festival kjøper du ikke helgepass, men melder deg på hver enkelt workshop og betaler kun for de kursene du skal gå på. Dagene består av to lange workshops – en formiddagsøkt og en ettermiddagsøkt – og kortere timer og foredrag i lunsj- og middagsperioden, samt konserter og dans på kvelden. Programmet i år har færre workshops og lærere enn de siste årene, på grunn av prioriteringen av de lange fordypningsworkshopene. Vi ønsker å møte yogamiljøets der det er i 2014, hvor behovet for fordypning og spesialisering er større, og ønsket om smaksprøver er mindre. Samtidig vil vi møte de mange nye yogainteresserte med et utvalg kortere klasser til lav pris. Yogafestivalen er for alle: nybegynnere og nysgjerrige, yogalærere og eksperter, erfarne og mindre erfarne utøvere innen alle de ulike yogagrenene.

På programmet i år har vi noen nyheter og mye velkjent:

Fordypningskurs:

Anusara yoga med Anja Bergh (Sverige) Ishta yoga med fokus på chakraene med Ulrica Norberg (Sverige) Röstyoga med Ulrica Gulz (Sverige) Daoistisk yoga med Anita Abrahamsen (Norge) Yoga som terapeutisk verktøy med Karen Kollien Nygaard (psykolog, Norge) Terapeutisk yoga og mindfulness med Maja Thune (uttrykksterapeut, Norge) Yoga med Ateeka (USA) Jivamukti yoga ViryaYoga med Josephine Selander (Sverige) Ashtanga yoga – Analyzing the Sun Salulations (fordypningskurs) med Basia Lipska (Canada) AcroYoga (fordypningskurs) med Jacopo Ceccarelli (Italia)

Kortere klasser:

Kundalini yoga Laughter Yoga med Linda Mosoni (Ungarn) Restorativ yoga med gong med Veslemøy Thørud (Norge) Power Yoga Yin yoga med Fatima Sidhree

Foredrag, meditasjoner og konserter:

Tilstedeværelse og veien til deg selv – foredrag med Vigdis Garbarek (Norge) Mindfulness Meditation med Jonathan Weber (USA) Kirtan med Radical Devotion (Norge) Yoga Disco med Dionne Elizabeth Ecstatic Dancing med Jonathan Weber (USA)

www.radicaldevotion.no/conc…

Legg til ekstern kalender…