Havresekken #26 - Havresekkens julebukk

Torsdag 19. desember inviterer vi deg til en sjangerfri musikalsk helaften med tre artister midt på Torshov! Julaften kommer tidlig i år og dagen før ferien setter inn inviteres du opp til Gamle Torshov skole på en musikalsk juletrefest, uten så mye jul og tre – mest musikk og fest. De tre konsertene er som vanlig hemmelige, men det blir både energisk rumlerock, vakre slåtteslag og vill duesang. Bli med på en musikalsk oppdagelsesreise til havrestjernen!


ARTIST #85: GRESK RUMLING
Vi snakker ikke om økonomien i Hellas, men et norsk band som så verdens lys for nøyaktig 10 år siden. Det var to brødre som startet bandet, men siden den gang har de blitt seks på scenen, sluppet fire album, en EP og spilt mer enn 400 konserter. Musikalsk har de også reist – fra rifforientert rock til mer beatbasert og melodiøs indierock med innslag av både gammel punk, funk, art rock og prog. Yndig og nyansert, men alltid med et bein godt planta i rocken og bøtter og lass med energi. Rumlerock fra Follo!

ARTIST #86: VAKRE SLÅTTESLAG
De spiller ikke metal, selv om navnet kanskje låter slik. Men musikken til denne gjengen er likevel svært kraftfull. Det er folkemusikk som er grunnmuren i lydbildet, men når hardingfele får selskap av cello og vibrafon oppstår en ny verden du raskt fortaper deg i. Ord som poetisk og meditativ har blitt brukt for å beskrive musikken til denne trioen, som har tre utgivelser bak seg. Nå skal de ta Havresekken med på en vakker og eventyrlig musikalsk reise. Kom og bli trollbundet!

ARTIST #87: VILL DUESANG
Denne sørlandsjenta kommer til Havresekken med sommerlige poplåter inspirert av fransk 60-tall, svale bossanovarytmer og personlige tekster om kjærlighet. Andre soloalbum kom nettopp og er produsert av selveste HP Gundersen. Platen har mottatt flust av superlativer, og hun gjester også de ferske og kritikerroste platene til Stein Torleif Bjella og Torgny. Denne kvelden på Havresekken glemmer vi at julekvelden er fem dager unna og tar oss heller en tur til et sommerlig Paris. Bisous!


GAMLE TORSHOV SKOLE eller “Lipper’n” som den kalles blant kjentfolk ligger midt på Torshov og det er enkelt å komme seg hit. Ta buss 30 til Torhovparken eller trikk 11, 12 eller 13 til Torshov. Vi skilter når du nærmer deg, men her er kart i tilfelle.

BILLETTER: Forhåndssalg: 150,- + bill.avg. / 100,- + bill.avg. (ordinær/student og honnør). Alle betaler 200,- i døra. Forhåndskjøp billetter her! NB: 18 års aldersgrense!

SERVERING: Etter å ha blitt forbipassert av stedlige vikarer de to siste gangen blir det endelig servering fra vår egen Palma bar igjen. Det blir også havreskjorter og havresekker (les: bærenett) til salgs + merch og plater fra banda. Vi tar både kort og kontater.


Havresekken er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

Legg til ekstern kalender…