Guro von Germeten & Schwindelfrei Orchestra på Victoria Teater: Festkonsert, Singleslipp & Vinylrelease!

Guro von Germeten og Schwindelfrei Orchestra er klar med ny single Don’t Look Back (With Anger), relansering av Come Stand Before Me på Vinyl og sin første helaftens konsert i Oslo siden de solgte ut Parkteatret Scene i Februar. På Victoria Teater, i omgivelser som må sies å være perfekt for Guros univers, vil publikum få oppleve det beste fra Guros to første plater, i tillegg til rykende ferskt materiale som aldri før har vært spilt live! Ergo en kveld DU ikke må gå glipp av!

Guro von Germeten beskrives som Kaizers Orchestras skumle lillesøster, en kvinnelig Tom Waits eller Kate Bush på Edith Piaf-piller, men mest av alt er hun så inderlig seg selv: Guro von Germeten, «hun med det røde trekkspillet», leverer egenkomponerte låter i en smakfull og organisk miks av vintage jazz, balkanske takter, smektende popmelodier og lidenskapelige chansons. Hun hylles av store tyske aviser som det beste Norge har levert utover oljen, av Kongsberg Jazzfestival som en av de mest orginale artister i norsk og europeisk musikkliv, og av Bylarm som elektrisk, kraftfull og dramatisk.

Det siste året har vært svært så innholdsrikt for Guro von Germeten. Hennes nye plate Come Stand Before Me, spilt inn i Raindow Studio, produsert av Jørund Fluge Samuelsen, og utgitt av Hilde Louise Asbjørnsen/Sweet Morning Music, høstet supre kritikker og terningkast fem og seks hos pressen. Hun var Vienna International Accordion Festivals annsikt utad og har prydet forsiden av norske Jazznytt, i tillegg til omfattende festival- og turnevirksomhet.

Guro von Germeten- trekkspill og sang, Line Grenheim – fele, Even Helte Hermansen – gitar, Erlend Magnus Barratt-Due Solum – klarinett, Jørund Fluge Samuelsen – tangenter, Sebastian Haugen-Markussen – kontrabass, Christian Svensson – slagverk

Legg til ekstern kalender…