PÅFYLL - Premiere på Mir!

[Bilde]



Velkommen til Påfyll! Påfyll er en ny, jevnlig kulturkveld som finner sted på Mir i Oslo hver 3. søndag i måneden, og duer velkommen til vår aller første kveld søndag 15. desember.



Påfyll bringer sammen samfunnsvitere, forfattere, humorister, synsere, musikere, historiefortellere, dansere, kåsører og andre vanlige mennesker på scena. Sammen byr de på en kulturkveld, et to-tre timers show med forskjellige innslag. Det kan være litteraturopplesning, stand-up, musikk eller ekspressive postmoderne sportsgymnastikk. Spørs åssen du tolker det.



Kveldens lineup:
LINN STRØMSBORG er forfatter og blogger på strekhjerte.com – med to bøker bak seg (“Roskilde” i 2009, “Furuset” i 2013) på Flamme forlag er hun blitt en etablert, ung stemme i litteraturnorge. Strømsborg skriver med sjarmerende språk og livsgnist og er alltid verdt å lytte til når hun leser, som hun altså skal i kveld.



EIVIND TRÆDAL er kommunikasjonsrådgiver i naturvernforbundet, prominent alvorsgenerasjonsmedlem men også komiker, grunnlegger av standupstudentgruppa Selklubben og på scena denne gangen. Morsom! Alvorlig! Kanskje ironisk! Går det an å være ironisk på alvor? Sannsynligvis!



MIMIR KRISTJANSSON er norges første utenlandske ungdomspartileder, tidligere riksraddis junior, klassekampenarbeider og nå redaktør i Manifest Analyse. Han har skrevet boka “De superrike” og er aktuell med boka “Slik blir du superrik”, og lite at han ikke opptrer på standupscener som Latter en gang i blant også. Om det blir politiske vitser eller bare kukvitser gjenstår å se, men underholdende blir det.



DAG SØRÅS er kjent som norges kanskje viktigste standup-komiker, og på wikipedia står det jommenmeg at han er satiriker også. Jeg vet ikke om det stemmer, men han byr på hardtslående og tøff standup om temaer som stikker dypere enn flymat og køer på butikken. Dag skyr ingen midler for å få deg til å le av de mest morbide realitetene vi ser på nyhetene hver dag, og det klarer han også. Få på gliset, dette blir gøy enten du vil eller ikke.



Kvelden ledes av konferansier, underskoger og tøysekopp Adam T. Tumidajewicz.



MR. ORKESTER er kveldens musikalske innslag. Orkesterleder, dirigent, trompetist, kazooist, trommeslager og gitarist i dette bandet heter Sebastian Uul, og du har kanskje sett ham trubadere på gata. På scena er han og orkesteret rett og slett på hjemmebane. Garantert sjarmerende musikk!





PÅFYLL er ment å bli et fast arrangement den 3. søndagen hver måned, så kom rekende i januar om du ikke kan gjøre annet enn å anbefale på denne.



PÅFYLL er sponset av Miljøpartiet De Grønne i Oslo sitt lokallag, mange MDG-folk som stiller opp frivillig av og på scena. Pengene du betaler i døra går derfor uavkortet til artistene som takk for at de stiller opp.


Er du hypp på å opptre, eller kjenner noen som vil må du bare få tak i konferansioer og kurator Adam, kjent som de_baser her på underskog eller 97654025 blant telefonfolket. [email protected] på email.

Neste PÅFYLL avholdes søndag 19. januar 2014.

Legg til ekstern kalender…