DISKOSTATIC ⦿ balErik ⦿ MatztaM ⦿ Disko Ole

[Bilde]

Takk for kjempestemning på forrige Diskostatic, hyggelig når folk ikke vil gå hjem 03.30 og man får muligheten til å spille 1 låt til 3 ganger før det hele er over :) Vi kjører på igjen 3. Juledag på SEEDS, A:G er på juleferie så balErik har tatt med seg 2 gjestedjs denne gangen, Disko Ole og MatztaM.

⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿

balErik er resident dj på Diskostatic sammen med A:G. Har vært dj siden 2001, og har spilt på klubber som Jæger, Blå Fugazi, Fisk & Vilt + samt kjørt faste klubbkvelder på sikamikanico og cube club. Til å ha spilt på klubber i Mexico, England, Usa, Polen, Russland, Kroatia +
Gitt ut låter og remixer på Plastic City, Discoteca Music & B.E.B.R
Liker å spille lange dj set der han kan spille alt fra Ambient til deep house, tech house og techno.

soundcloud.com/balerik

⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿

MatztaM har vært dj siden 2000 og er en av gutta bak de suksessfulle klubbkveldene Cirka Loka og Amenta som stort sett har fulle hus hver gang de kjører fest. Når han spiller kan du forvente en tøff blanding av deep, housey,detroit, techno og dub.

dj.beatport.com/matztam

⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿⦿

Disko Ole:
Kjellerstua til Ole er et dj mekka, med hjemmesnekret dj booth og nok vintage rotary mixere, gadgets og vinyl til at selv Francois K hadde hevet på øyenbrynene. Noe visse Oslo klubber har benyttet seg av når en stor booking har hatt noe som det ikke er så altfor mange av i Norge på raideren sin. Her er det altså regelen “finnes det ikke på vinyl spiller jeg det ikke” som gjelder… for mesteparten i alle fall.
En kvalitetbevisst ung mann som sprer god house hver søndag med sitt radio program Sunday Service på Where’s the culture radio. Vært med Dalminjo til Tokyo og spillt har han jammen også gjort.

Legg til ekstern kalender…