Julekonsert med Martin og Henrik Enger Holm

Nå kan du få fred på jord og i sjel i samme transaksjon!

Nerd Aid, norske nerders egen innsamlingsaksjon til Filippinene, har allerede samlet inn mer enn 350 000,-. Svært mange har allerede donert opptil flere ganger! Nå har aksjonen fått en fantastisk gave fra to unge studenter.

Martin og Henrik Enger Holm er to tidligere sølvgutter som nå arrangerer tre eksklusive kirkekonserter i Oslo. De har med seg Det norske Jentekor, og dyktige musikere.

De to tenorene hevder selv de er ganske nerdete, og vil støtte aksjonen, slik gode nerder gjør. Men studenter har lite penger, så de har gitt aksjonen 50(!) billetter til sin konsert i Fagerborg Kirke søndag 15. desember kl 19. Dette er billetter verd 350 kroner stykket!

Billettene gir vi til de som går inn på nerdaid.no og gir en donasjon til aksjonen. Vi håper på en billettpris på 350, men gi det du har råd til :) Skriv i kommentaren at du ønsker billetter til julekonserten, og send en mail til [email protected] som er fungerende billettdirektør.

Om du tidligere har gitt så du gikk sulten til sengs, og synes det er blodig urettferdig at de som først nå våkner får ekstra belønning, så send en mail du også. Vi får sikkert til noe :) Men hovedønsket til Martin og Henrik er nok å få inn ferske penger til aksjonen.

Pengene går direkte til Røde Kors’ arbeid på Filippinene.

Her kan du se Martin og Henrik sin nye video

Og her er smakebiter fra konserten

Legg til ekstern kalender…