Gratis meditasjonskveld - ‘Et nytt perspektiv på livet’

I tradisjonen tro gir det nye året oss en perfekt anledning til å reflektere over livene våres og i hvilken retningen vi går i. Da faller det oss naturlig å ønske å endre og forbedre enkelte aspekter ved oss selv eller livet vi lever. Vanligvis oppnår vi imidlertid ikke de endringene vi ønsker oss og vi kan lett ende opp med å føle oss fastlåst, misfornøyd eller ulykkelig. Som et resultat blir nyttårsforsettet ofte ikke gjennomført eller langvarig.

Selv om vi søker forandring, fokuserer vi gjerne på å endre de ytre tingene i livet vårt. Kveldens presentasjon vil utforske hvordan vi kan bruke meditasjon til å oppnå en dyp og vedvarende indre forandring som gjør oss i stand til å bli den personen vi ønsker å være – og leve det livet vi ønsker å leve – et gledesfylt og lykkelig liv!

Gjennom enkel og systematisk trening får vi en vakker anledning til å endre og forbedre livet vårt fra innsiden, ved å endre vår opplevelse av livet i vårt eget sinn. På den måten kan vi oppdage at det ikke bare er mulig med forandring, men også vedvarende, og vi kan starte det nye året med en ny og frisk tilnærming.

Alle er velkomne til dette gratis arrangementet, som også er en flott introduksjon til de andre kursene som starter i januar. Det er en utmerket anledning til å prøve ut en time, og til å få svar på alle spørsmål du måtte ha, før du melder deg på et kurs. Det vil også være anledning til å melde seg på de ulike kursene i løpet av kvelden og til å se gjennom bøker og CD-er om meditasjon i senterets bokhandel.

Kveldens program inneholder et kort foredrag, en guidet meditasjon og en stund satt av til spørsmål & svar, etterfulgt av forfriskninger.

Ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring er nødvendig – alle er velkommen!

Undervisning på engelsk.
Tidspunkt: Kl. 18:00-19:30
Pris: GRATIS

Legg til ekstern kalender…