The Boxer Rebellion

En kommer fra USA, en annen fra Australia og to fra Storbritannia. Alle er de bosatt i London. Sammen er de The Boxer Rebellion, og tar indie, britpop og postrock i kverna til ord som «… mixes exploding guitars with flashy synths to create a sound that’s as anthemic as it is accessible».

The Boxer Rebellion kan hittil skilte med oppvarmingsjobber for alt fra Lenny Kravitz, til A Perfect Circle og Editors. Men til tross for en smått imponerende merittliste – og til tross for at bandet kan skilte med et kobbel av gode anmeldelser fra alskens hjørner av musikkjournalistikken – har de enda til gode å ta steget ut i selskapet de virkelig hører hjemme. Gjennombruddet har latt vente på seg, men med årets «Promises» er det nærmere enn noensinne. Stereoboard var på nippet til å trille full pot, og beskrev singelen «Diamonds» med ordene «reaches anthemic heights with shoegaze-meets-Verve guitar soundscapes generating spine tingling moments that overflow with emotion». Samtidig som Filter Magazine lot seg imponere og mente albumet var 86 % perfekt!

Til våren kommer dette orkesteret av bergtakende shoegaze og pop til Norge. Nærmere bestemt Folken i Stavanger 1. mars, Garage i Bergen 2. mars og John Dee i Oslo 4. mars. Bli med å skrive historien!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…