Brasiliansk Filmaften: Embodiment of the Evil (2008)

Brasiliansk grøsser, b- og splatterfilm i et
Zé do Caixão eller José Mojica Marins, er en av de mest kjente filmregissører i Brasil og har lenge drevet med b-filmer. Embodiment of Evil fra 2008, er regissørens siste film i trilogien om sin jakt etter den fullkomne ektefelle, og har plassert regissøren i den ekslusive kategorien av cult movies i Brasil. Filmen er den første av regissøren etter 30 år utenfor filmsettene.

I Embodiment of the Evil er Zé do Caixão tilbake etter å ha sittet inne i 40 år. Han vil nå fortsette jakten etter den fullkomne mor til sin vordende arving. Den sadistike Zé do Caixão vandrer gatelangs i den mørke São Paulo for å gjennomføre oppgaven han har satt for seg, og som har ført han til fengselet for 40 års siden. Under sin jakt forlatter Zé do Caixão etter seg en blodig spor i Brasils største by, mens han hjemsøkes av sine tidligere ofrer.

Visningen skjer 7. juni, kl. 18.30 på IMDis auditorium i Sentrum (Tollbugata 20). Filmen har engelske tekster og inngangen er gratis for lesere av Heia Brasil.

Visningen er en del av prosjektet Brasiliansk Filmaften som har pågått i Oslo siden høsten 2011.

Brasiliansk Filmaften 3. sesong – 3. visning
Film: Embodiment of Evil – portugisisk lydspor, med engelsk tekster
Aldersgrense: 18 år
Spilletid: 94 minutter
Dato: Mandag, 13. januar
Tid: 17.30
Adresse: IMDi, Tollbugata 20
Påmelding (ikke påkrevd): Klikk her for å komme til påmeldingen på Facebook, eller send en e-post til mail@heiabrasil.no.

Legg til ekstern kalender…
#Film