LOVELOVELOVE

[Bilde]

Håndplukket av Sondre Lerche og Omar Rodriguez Lopez (The Mars Volta), klare for by:Larm og Trondheim Calling, og nylig Ukas Urørt.

LOVELOVELOVE slipper debuten «Kaleidoscope» den 24. januar 2014, produsert av Marcus Forsgren.

LOVELOVELOVE ble startet som et solo-sideprosjekt av Aristillus’ frontfigur, Simon Dolmen Bergseth, tidlig i 2012. Det tok ikke lang tid før det gikk fra å være et sideprosjekt til et hovedprosjekt, og plutselig var de på alles lepper.

I august slapp de deres første utgivelse, en deilig shoegazy/postrockish liten EP kalt «Your Heart Stops With The Beat EP» produsert av Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, The Lionheart Brothers). I september 2012 gjorde kvintetten sin første konsert på Hulen i Bergen. Siden har de etablert seg som en av de mest lovende liveactsa vi har her til lands. Allerede tre uker etter første konsert gjorde de support for Omar Rodriguez Lopez (The Mars Volta), og i slutten av oktober 2012 ble de håndplukket av Sondre Lerche som hans support på Rockefeller. Debutplata, «Kaleidoscope», er produsert av Marcus Forsgren, og mastret i Cutting Room Master av selveste Björn Engelmann. Coveret er designet av Simen Skari (APPARATET/Team Me) – en deilig 180grams hvit vinyl, innpakket i et nydelig gatefold-cover. LOVELOVELOVE er Simon Bergseth og Edvard Seim, og med seg har de Axel Skalstad, Ida Holmen og Hanna Furuseth. «Kaleidoscope» slippes på Kakao Musikk 24. Januar 2014.

Lenker:

  • Ukas Urørt

http://www.nrk.no/urort/ArticleWp.aspx?p=13591

Legg til ekstern kalender…