Say Lou Lou

Billetter i salg via Billettservice fredag 10. januar

Det startet så smått med en låt på Soundcloud i 2012, og har siden vokst seg til å bli et av de banda det er knyttet størst forventninger til i 2014. Vi snakker om drømmepopens nye yndlinger, Say Lou Lou!

Say Lou Lou er de svensk-australske tvillingsøstrene Elektra og Miranda Kilbey, som i 2012 fikk stor suksess med hitten «Maybe you». Etter at låten hadde gått sin vante runde på Internett, plukket det franske selskapet Kitsuné Records den opp og ga den ut som singel. Siden har det gått slag i slag for søstrene, og selv om debutalbumet ikke kommer før til sommeren, har låtene deres «Maybe you», «Julian» og «Fool of me» fått dem inn i godt selskap. Pitchfork har raslet med mangt et godord og kalte singelen «Beloved» «a twinkling synth pop gem», samtidig som de har trukket frem sammenlikninger til Bat For Lashes. Og jentene har allerede turnert med Hurt og Foals, og er i tillegg nominert til Sound of BBC i 2014.

Forventningene til Say Lou Lou bare stiger og stiger, og fredag 14. mars inntar duoen Blå for å sørge for at dansegulvet mellom betongpilarene blir flittig brukt!

Legg til ekstern kalender…