Norsk Råkk slippfest

Norsk Råkk er klare med sitt nye album Panoramaskrik og inviterer til en heidundranes slippfest på Maksitaksi. Med oss på kalaset har vi Schnodig som spiller syntetisk popmusikk på norsk, av og for nerder.

Norsk Råkk
Noen band går helt nye veier og snur det musikalske landskapet opp ned med sin musikk. Andre ærer tradisjoner og skaper noe nytt og personlig med utgangspunkt i dette.

Slik som Norsk Råkk. Oslo-bandet har aldri pretendert på å være grensesprengende, men i stedet valgt å reise sitt bygg og skape sitt brygg på en grunnmur bestående av det beste av klassisk “norsk på norsk” pønk/nyveiv, mikset med heftig svingende ska.

Når bandet nå kommer med sin andre langspiller, “Panoramaskrik”, har de utvidet sitt hus med nye rom som de utforsker med et tidsriktig melodiøst, dansevennlig og personlig uttrykk. Ikke helt uten forbindelseslinjer tilbake til 2011-debuten “Pløyd mark”, men produksjons- og spillemessig et markant skritt videre i identitetsbyggende retning. “Panoramaskrik” er en 16 låter og 40 minutter lang kraftdemonstrasjon av et like samspilt som energisk band med sans for den gode melodi og personlige tekster folk kan relatere seg til.

Hør (den gamle) musikken her:
open.spotify.com/artist/2nh…
wimp.no/artist/4642416

Legg til ekstern kalender…