Protect Your Balance presenterer: MarsMelons (OSL/NOR)

Protect Your Balance presenterer: MarsMelons (OSL/NOR)

Denne kvelden har vi satt fokus på det oslobaserte plateselskapet MarsMelons og presenterer to av deres talenter, Coax og Echened.

MarsMelons ble etablert av Morten Dilevski Molthe i 2009 etter å ha gjenoppdaget en mengde musikk laget av ham selv og hans venner. Musikken var av såpass god kvalitet at vi ønsket å gjøre det tilgjenglig for et større publikum.

MarsMelons er først og fremst et digitalt plateselskap og all musikken kan lastes ned i Flac eller MP3 format. Filosofien til labelet er – intet uttrykk er for smalt, snål musikk er interessant.


Coax (OSL/NOR)

Nicolai Vassend begynte å lage musikk i 2000. Coax har gitt ut en rekke CDr og digitale album på diverse nettlabels. Han står også bak designet på mange av sine egne utgivelser.

Coax har i flere år utforsket flere elektroniske utrykk og finner inspirasjon i det meste. Hovedsaklig liker han best å jobbe med abstrakte rytmer, mørke atmosfærer og andre surrealistiske stilarter.

Konsertstart 21:15


Echened (OSL/NOR)

Ulf Moen Denneche begynte å produsere elektronisk musikk tilbake i 2004. Han startet å lage elektronisk musikk med punk-holdning, noe som resulterte i debutskiva “Schizophobia” under artistnavnet “Seminole Bingo” på selskapet MarsMelons i 2009. Etter dette har han fortsatt med å lage og produsere eksperimentell elektronisk musikk under en rekke forskjellige alias, blant annet Awarc, Frocifer, Muffa Grange, Phlu, Rutotkak og Skiftende Bris, for å nevne noen.

Musikken til Echened er vanskelig å kategorisere. Han henter inspirasjon fra vidt forskjellige sjangre som til slutt resulterer i en frisk miks av bass, electronica, house og techno. Hans musikalske filosofi har alltid vært å gjøre som han selv vil, uten å knytte seg helt og fullt til noen bestemte regler innenfor en bestemt sjanger.

Konsertstart 22:15


DJ set av Benjamin Finger og Indiana Ross fra 21:00 og etter konserten fram til stengetid.

Gratis inngang.

Vel møtt!

Design av Esmone

Legg til ekstern kalender…
#DJ, #Konsert